Bice skijanja sigurno.:ski:
Ako ne ovog leta bice sledece zime. Ponovo przimo.
Ski manijaci ponovo jashu:sm004: :yay:
Pogled za štampanje
Bice skijanja sigurno.:ski:
Ako ne ovog leta bice sledece zime. Ponovo przimo.
Ski manijaci ponovo jashu:sm004: :yay:
Tako druze moj JASU nego sta i dugoooooooooooooooooo ce jahati.......Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
....PORUCIO SAM TI SKIJE SPEED WAVE 14 duzina 168cm,imas li sta protiv?Pozdrav za kolegu po "kolenici":sm022:
Vrag se izlezava i porucuje TO LAVE :dziveli: . A ja te pozdravljam kao isve ostale na ovom forumu i saljem neke slicice od proshlog vikenda (slikano je juce u nedelju 14.05.06). Na slici cete prepoznati Livadu koja je jos uvek pod snegom, i bog zna dokle ce biti. Ja se nadam da cu sledeceg vikenda ako vreme dozvoli da skijam. Naravno slike ce biti na forumu u Ponedeljak.
Igor:ski: :sm018:
Prilog 395
:sm022:
Prilog 393
E ljudi,ja moram da vam nesto priznam i pored toga sto ste me proglasili vremenskim baksuzom,STVARNO MI NEDOSTAJETE,svi aovaj VRAG me je inficirao virusom zvanim LIVADA,LAVLJA VRATA,TEPSIJA,PIRIBREG i ostalo...
Puno vas pozdravljam i VRAGU zelim sve najbolje i da se oporavi do avgusta pa na HINTERTUX sa nama,a valjda cu i ja biti spreman do tada!:sm018: :dziveli: :cug: :yay: :sm022:
Pope,
za skije imas 10+
a vidi sta sam naso kod mene u kompu.
Ko pilot si!!!:sm022:
Prilog 396
Svaka ti cast,ja ovu sliku nemam,spremaj se za HINTERTUX,kako znas i umes,ja bez tebe Kreche ne idem tamo(da me pojedu medvedi).Pozdrav za sve tamo!
Shto te nema na CHATU???
Vrag, slike u galeriji su EXTRA :ski:
A i ova gore sa pilotom je onako :)
Pozdrav svima na Brezi :sm018:
Jao, vidi - ja!
Vraze, uzimam i ja SPEEDWAVE, samo jos nisam odlucio koje, mislim da cu ipak 12. Sad sam bio na nekom sajtu Hinetrtuxa i izgleda opako, samo da vidimo koja je lova u pitanju i da se ne skuvamo gore.