Kako da se dodje do kacketa, a lako cu za fotku i ostale podatke ;-)))
Pogled za štampanje
Kako da se dodje do kacketa, a lako cu za fotku i ostale podatke ;-)))
Javi se Popu na PM on ima kackete
A taki smo svi:ok: .Pozdrav za Miska:)Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
ej bre SRECAN VAM DAN ZALJUBLJENIH :) :****************
Alo Ski Manijaci lose smo se organizovali za Dan Zaljubljenih,mogli smo da poklonimo nesto zenskoj populaciji Manijaka.Nadam se da naredne godine nece biti ovako
na primer novu kacigu ili rukavice:rolleyes:
Ide li neko sutra na KOP
kolko sam iz prica razumeo ide neko ali ne znam ko:)
ovde ne mogu da se dogovore oko najednostavnijih stvari.......Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
:p
nemoj ti "ljubavi moja" da se nerviras:D :D :D ,sve ce biti ok,dogovoricemo se mi oko svega lako...Pa Bata Bane ima kafanu,gde cemo da se dogovorimo ako ne kod njega...:dziveli: :cug:
Cao manijaci i evo po popovoj zapovedi palim komp , sto znaci da sam stigao jucer ujutro i docekalo me vise nego toplo vreme plus 30. dobro sam putovao , (slomljen sam skroz) :sleepy: , i jos jednom da posebno pozdravim popa, baneta , miska, milanceta,wlada, stevana,daki, ski batu , boju i nadam se da nisam nikoga propustio. Puno pozdrava !:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
De si Djole majstore! Veliki pozdrav i tebi! Ovamo nista ne propustas sem mozda palacinaka kod Bata Bane-ta :kez: , pozzzCitirati:
Originalno postavljeno od nsw
Pozdrav Djoletu, baci neke slike sa te velike vrucine
meneeeee si zaboravio....hahahahhaCitirati:
p.s.bojo nemoj da me davish i smarash molim te...nemam zivaca vishe da te slusham s tom pricom..:smoke:
Veliki pozdrav! Okači slike/videjoe kad stigneš :D.Citirati:
Majstore,stigo si,a kako samo ti znas,posto je +30 ti sada mozes da skijas na vodi pa i nije neka "TOPOGRAFSKA" razlika,ha,ha,ha.Puno te pozdravljam i nemoj biti lenj,pisi ponekad!POP:dziveli: :cug: :bootyshakCitirati:
Djole,pozdravljam te, a kako Pop rece ne treba ti bas uvek sneg da bi skijao! Budi SKI MANIJAK kao...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Veliki pozdrav i za tebe druze!!! Nije sve u snegu,snacices se ti vec nekako... U Emiratima voze bord po pescanim dinama... :cug: :yay: :ski:Citirati:
Ljudi baci cu slike samo da dodjem sebi , kisa pada na plus 30 nemogu da opisem koja je vlaznost nemogu da disem uzas . U ponedeljak jos treba da pocnem da radim . Izvinjavam se sto sam zaboravio jovanicu i evo poseban pozdrav samo za nju. Nadm se da misku nece da presednu palacinke !:couto:
Brate dodji ti nazad ovde gde se lepo dise,a palacinke mogu da budu i gorke!Ko radi radilo mu se o glavi,a ko ne radi umrece ispred televizora!Puno pozdrava tebi i tvojoj familiji,POP:dziveli: :cug:Citirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od milance
Ovaj Milan je stvarno manijak, gori je od onog mog drugara sto su ga po Dunavu camcem vukli a on sa bordom za sneg. Brate prave skije leti na Adi Bojani:yay: :glavaozid
Samo fale nudisti na CARVINGU.Evo ga 1501 post na ovoj temi,ih,ih!
U ćošku posta piše da je to #1501
Evo ispravio sam,hvala na pomoci nisam dobro pogledao!Pozdrav,POP:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Citirati:
Ovo je 1500 post
BataBane moram da probam(sa slike) al s boardom, skije idu lako!Citirati:
Al mi treba jos jedan manijak da vuce...
Tu sam ;) :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od milance
Nece hvala sto brines u svakom slucaju :yay:Citirati:
Sta je bre ono na slici?
Crnogoski CARSURFING!!!!!!!!!!!
Taakoo manijace, racunam na to, nego pazi da se i ti ne skijas po blatu kakvo je vreme juce i danas, ha :kez:Citirati:
E Daki, pa nemamo mi svi 300 dana snega, moramo malo da improvizujemo!:ski: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Skijanje je skijanje...
manijaci i ostali borderi, skijasi.... ja sutra ujutru krecem na dobro nam znan Kopaonik :ski: vreme je nikad gore i prognoze su katastrofalne ali sta da se radi kad se skijati mora :ok: . Ko se bude gore zadesio a zeli da skijamo zajedno neka me slobodno cimne na PM, pozdrav.
Al nemogu. Evo par slika ovamo kod nas pa ti navrati u Julu Prilog 201Citirati:
Prilog 204
Prilog 205
Perisher Blue Australia .....
Prilog 206
Prilog 207
Prilog 208
Svi smo mi manijaci....
Ali ovi su stvarno prva liga :jester: :jester: :jester: :yay: :ski:
Saljite ove odma na Zabljak!
Pa da,al na Zabljaku ne smeju da se ovako skinu ni u julu,avgustu a kamoli...:DCitirati:
Originalno postavljeno od daki
Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana,Bata Bane ,Boris,Mladen,Tamara i Daki idu u Fracusku 03 .03.2006.a Crazy Kong ,Bojan,Stekan i ja ideno istog dana na Jahorinu na ski test ili ti recenziju VOLKL-ovih skija za sezonu 2006/07,da bi 05.03.u 8.30 Crazy Kong,Bojan,Vujche i ja krenuli put Brezovice na 7 dana.Obzirom da ste se malo ulenjili i da manje pisete nego do sada,dajte malo se aktivirajte.Vidjenje u generalstabu cemo zakazati uskoro i to objaviti!Pozdrav,POP:dziveli:
:kez: :kez: :kez:
[quote=pop67]Pa MANIJACI da vas upoznam sa nekim akcijama koje cemo preduzeti u narednom periodu.U cetvrtak Bata Bane,Boris i ja idemo na Jahorinu na dva dana
E, pope nemojte mene da zaboravite, pa ja vozim:D