Da, da.. u organizaciji CUUTS-a, a oni ce od sada biti glavni za licence. Napisao sam da je u njihovoj organizaciji. Evo i linka sa portala vijesti: http://www.vijesti.me/vijesti/na-jez...r-clanak-52724
Pogled za štampanje
Da, da.. u organizaciji CUUTS-a, a oni ce od sada biti glavni za licence. Napisao sam da je u njihovoj organizaciji. Evo i linka sa portala vijesti: http://www.vijesti.me/vijesti/na-jez...r-clanak-52724
Kakve legende ;), pišu o seminaru na Jezerinama a stave sliku sa Savinog Kuka :D
Ha ha, slazem se Wlade.. Mozda zato sto je na njoj covjek koji je pokrenuo CUUTS i svu ovu pricu, a nekada bio prvi vozac demo tima SCG.
Milose,ima li sta novo?Zans li kad ce zice pustiti?
Izgleda da staze ipak nisu bile tako idealne.. Samo dio vrh - medjustanica ( dvosjed) je bio skroz ok za skijanje. Na vilinim vodama su ponegdje virili borovnjaci i bilo je nedostatka snijega nakon sto su ratraci presli staze. Medjutim od jutros pada i nadam se da ce to biti dovoljno da se staze ok srede i u donjim djelovima! Mislim da nece pocinjati sa radom prije vikenda. Evo i slicica sa kamera od jutros:
Ma ima ga preko pola metra. U petak staje vjetar, tako da bi subota trebala biti ok.
Subotu skijamooo.. :))
Ja krecem za pola sata za Kolasin, pa se gledamo sjutra i preksjutra na stazi!! :)
i ja sam za vikend gore pa se moze popit i po koje pivo :)
Ja cu sad onu narodni-svi junaci nikom ponikose...
Danas smo bili na Bjelasici nas nekoliko forumasa, ali izgleda da je prvi dan skijanja ucnio svoje pa niko ne pise utiske.:sm004:
Jedini sam ja izgleda u dobroj fizickoj kondiciji cim sam jos budan(a jos planiram sad malo i vani:sm019:
Elem, prvi dan skijanja...Pa i nije lose, obzirom kakvih je prvih dana bilo.
Bjelasica.Nije Bjelasica bez snijega od metra Bjelasica.Pao je ali ni pola od onog sto zvanicni kazu.Na slikama se vidi Kljuc i dio pored zice dvosjeda.Cim toliko siblja viri predpostavljate koliko je palo.No, kazem sve u svemu nije toliko lose.
Dosli smo nesto prije 10 sati, na parkingu za nevjerovati malo vozila. Vucen svojom zeljom i entuzijazmom prevario me subjektivni dozivljaj ove Bogom dane mogucnosti da se prije nove godine skija na Bjelasici.Stvarno sam mislio da ce biti vise ljudi! Dan predivan, temperatura u minusu i preko desetke(oko podne oko nule),vikend.Ali..
Staze utabane, ali sa dosta kamenja i siblja koje je ratrak otkinuo(a da nije ne bi se moglo proci).Ne razumijem tu neodgovornost da se nista ne takne preko jeseni dok jos snijega nema. To se samo jos na Zabljaku desava. Rekose da su cak i na Vucju sredjivali staze. Dok pola jedan i drugog dijela poludnevnog skipasa moglo se i nekako proci gotovo svim stazama a da se skije ne nagrde.Poslije uz dosta egzibicija i krivudanja jedina sa Cupova pa na stazu iznad Carevod dola pa na Jezerine.Rezultati jako vidljivi na kraju dana tako da nas svih eto kod Misa na peglanje. Ja i dobro prodjoh kad uporedim sa Panzerovim.
. Dok ne padne jos bar 40cm nece biti dobrog skijanja.
Jos da napomenem da nista novo ne primijetih u odnosu na proslu godinu bez sto je dvosjed odmah pusten da ide vecom brzinom.
Ako danasnje drustvo bude raspolozeno sledece odrediste je Kop dok ne padne tih 40-tak cm.
I opet na kraju, kad shvatim da smo skijali prvi dan skoro citavo vrijeme, u martu ce se rusiti rekordi:ski:
I par slicica sa mobilnog da se prenese dio atmosfere i da se vidi kako se slika za fb:)
Moram reci da su mi ExBaker,Panzer i Srdjan nametnuli takav ritam za prvi dan da sam zavrsio sa grcevima u misicima i u krevetu u 9 sati.Al posle onog ledenog krompira u planinaru sve oprastam...:)
Bilo dobro - ponovilo se... :dziveli:Citirati:
Ako danasnje drustvo bude raspolozeno sledece odrediste je Kop dok ne padne tih 40-tak cm.
I opet na kraju, kad shvatim da smo skijali prvi dan skoro citavo vrijeme, u martu ce se rusiti rekordi:ski:
Dobro je što je otvorena sezona...
Malo jači tempo, posebno ako se uzme u obzir kvalitet staze. Pejamachine je letio kada ga je lasnirala jedna grba nekih 10 metara. Ja sam u neka doba promašio stazu i srećom završio u nekoj prtini.
Što ti je duga apstinencija... :sm011:
Još - kuvano vino i Ivana koja nas slika... Koja Ivana? Zaleđeni krompir i mješana salata :sm018:
E, Peja, tajna je u aspirinu i panceroti koje samo naš pekar zna gdje se kupuje.
Pratim forum kada mi trebaju info o stanju na Jezerinama, pa vidim da pominjete odlazak na Kopaonik na skijanje.. Ja planiram da pođem 2-3 dana za N. god. na skijanje, pa ako ima neko da mi preporuči neki smještaj đe je već boravio dobro bi mi došlo..
Hvala unaprijed..
Vjerovali ili ne ali ja skoro da i nemam upalu misica.I evo sad odoh u CHeers na generalnu probu za novu godinu.Zivjeli!:dziveli:
I da spamujem malo. Nesto razmisljah, opet je cini mi se dosta skupo u restoranu.Demantujte me ako nisam u pravu.
Sajt kolasin1450.com vise ne radi...istekao hosting ili domen...
Neko je malo napao zvanicni sajt?
vratio se kolasin1450.com ali sa NEazuriranim stanjem na ski centru...
Ima li ko kakav info sa skijalista direct?
Zvao ja sinoc ski centar kad se javlja postovana direktorica...malo kroz pricu sa njom rece mi da su one livade ispod dvosjeda zatrpane, vjestakom, kamenja da ima ali manje nego u subotu i da je palo snijega u nedelju i ponedeljak tako da je naraslo snijega.
Takodje, draga Ivana mi rece da izlaze u susret svakome ko osteti skije na skijalistu te ce mu ih popraviti u ski servisu za Dz...Prvi izlazak gore, eto mene u ski servis samo da objelodanim da li se radi o jos nekoj malverzaciji...
Steta sto Panzer nije to znao poslije one kamene subote. mi smo i dobro prosli...:)
U svakom slucaju, ako je istina, svakako jedan lijep gest ski centra...
HAHA!Ja sam ostavio skipass u jakni tako znaci da cu servisirati za dz:yay:
Aj mi pusti sms koji je broj drage nase.
http://kolasin1450.com/kontakt
Zovi oko 6 sati kad se vrati u kancelariju...
Opet im sajt ne radi.:sm008:
Meni radi....Napisali su da je bio problem do hostinga...a br ti je + 382 20 717 848...
E mora da sam ja lud ili me mrze tako da meni ne moze otvoriti saj ni preko mobilnog.Ako je ko bio gore nek javi posto sam mislio skoknuti u ova 2 dana.
Juce sam na Durmitoru vidio par ljudi koji su na Jezerinama inventar, rekose da ima mnogo,mnogo kamenja.
Bio ja juce...kamenja koliko hoces...poslije 1 sat pogotovo...toplo...do 1 skijanje i moze, kasnije je ljepse sjedjeti u kafic dolje i uzivat u pogledu i kuvanom vinu jer staza je dosta spora i mekana...vrijeme nije moglo ljepse biti, da je 3 stepena niza temp bila bilo bi idealno...
Od sinoc pada jak snijeg, kazu da se znacajno povecao snijezni pokrivac.. Sjutra su najavljili prestanak vjetra, tako da bi u nedjelju trebalo da bude super za skijanje.. Ja sam tad gore, pa ako ko bude isao, gledamo se..
I dalje jak snijeg na sjeveru! I u Kolasinu i na Zabljaku! Napdalo oko pola metra sigurno, jedino je problem sto duva, pa ga nosi malo.. Sjutra slabljenje i prestanak vjetra, u nedjelju ce biti idealno cini mi se!!
Ima li kakvih svjezih vijeti sa skijalista?Da ne zovemo Ivanu posto ce ona reci da je idealno...
napadalo snijega koliko hoces...snowhuntersi su sjutra gore i ja sa njima...nadamo se lijepom danu...
I ovi snowelderly ce sjutra vjerovatno biti gore
Hehehe! Neka neka! Gledamo se sjutra ljudi!!