I koliko bi bila duga ta žičara od Babinog Zuba do Midžora?
Pogled za štampanje
I koliko bi bila duga ta žičara od Babinog Zuba do Midžora?
To je ono najgore u celorici oko Dinkica i "regionalne" ekipe...oni su majstori za izmisljanje tih prica oko neresenih imovinsko pravnih odnosa...a otvorili hotel koji ni na koji nacin ne mozes kontaktirati,nema ni jednog fiksnog broja a svi mobilni nedostupni...o komunikaciji putem email-a da i ne govorim!
Sramota!
A na tv-u se slikali uredno,obukao covek svoju Colmar-icu i melje...
све је то лепо, ти нови четвороседи на Копу и све то, ал заборављате, да с Копом није то проблем (на Старој то постаје)... проблем на Копу је што то није планина за скијање, него за шишање мајмуна :) (неки ће да се увреде), ал већина иде на Коп како би ,,причала'' да је била на Копу и да сунча нову опрему за наредну годину...
да би се ,,нормалан'' свет вратио на Коп, а да не иде у Бугарску, која је једно 50 посто јефтинија, или у Босну, Француску, Италију (омогућио нам црвени пасош), треба МНОГО да спусте цене (да би били конкуренти са осталим ски центрима у региону)... нисам луд да идем на Коп, ако за исте, чак и мање паре постоји понуда за Алпе па таман нико у друштву да не зна да сам био било где на зимовању...
око страних инвеститора: била је једна вечера пре једно 7 година, на којој је био уговор од 250 милиона евра: 11 посто држава (инфраструктура и земља за градњу хотела) остало иностране инвестиције... наравно, тадашњи задужени за финансије је захтевао да се купи земља (која је била његова, као што је и сад), господа се лепо дигне, оде у Бугарску и уложи капитал у Банско :)
гондола је направљена да би неко гурнуо паре у џеп, ал ми ту, па таман се дигла цела Србија, не можемо ништа...
по мени, а многи ће да се сложе, уместо гондоле је мого шестосед са хаубом и грејачима за буљу (да се господа из хотела не би смрзавала, јер су дошли да уживају на -20) и лепо на врх Бабиног зуба и директна веза са Сунчаном долином... без икаквог везног сидра :)
ал то сам само ја, чобанин са Југа Србије, који не зна ништа ;)
ипак су овакве и много битније одлуке од ове за неке друге ;)
apsolutno se slazem sa tobom
данас, за неко дивно чудо (вероватно зато што није било много људи, а и они што су били, седели су код Ђолета у кафићу, који је поскупео :awm2:; овај снајпериста је за Ђолета и поскупљење, а за оне, кафић- скијаше :yay:, само ви уживајте и не правите гужву), је било екстра: стаза је била добро сређена и чини ми се да је било око 2 цм природног снега, који је мени као бордеру пријао, касније је било доста леда, па сам опробао и вожњу на буљи, ал ништа опасно; било је и ситних каменчића и пар деоница Коњарника су биле затворене због земље...
целог дана су радели топови на Сунчаној, припремају је за отварање сутра
све је било супер, док се колега, бордер није разбио :dontknow: не знам шта му је требао тај дубок снег... нисам видо кад је летео, ал сам видо трагове: рупа у снегу, па једно 3 метра ништа, па о5 рупа, па тако на једно 4 места... није имао кацигу и изгледа је имао блиски сусрет с каменом...
надам се да није ништа озбиљно и желим му брз опоравак...
нек се јави они који имају више информација...
е да, лепо се проведите за дочек, убите се од алкохола и сутра сви у кревете, да би ја и екипа могли да уживамо на празној стази :sm017::cool:
пре свега, срећна Нова година!
данас шта је било, ја не знам, ал изгледа нико није био на дочеку: стаза пуна :sm006:
Сунчана и данас није радила, ал су целог дана радили топови на Сунчаној... прелеп, сунчан дан уз превише пешака, за мало да погинем због бабу... био је и Динкић... :smoke:
е да, било неко ужасно камење на Коњарнику све си слупи даску, још једна повреда: брз опоравак!
што вам није јасно, а ви питајте :)
Jel ima nekih informacija o novim stazama,jel zasnezavaju,kad se pustaju u rad?
хахахах добар виц! од прошле године није набављен ни један једини топ, а на новим стазама нема система за вештачко освеживање... тако да се чека снег, природни :)
Ajde sneze,padaj... :ski: