Uzvracasm pozdrave svome drugu VRAG-u u nadi da mu necu biti samo kolega po povredi!Pozdravi sve tamo,i prati forum,odrzali smo 1.sednicu UO a Stevan ce napisati javni izvestaj sa nje!:sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pogled za štampanje
Uzvracasm pozdrave svome drugu VRAG-u u nadi da mu necu biti samo kolega po povredi!Pozdravi sve tamo,i prati forum,odrzali smo 1.sednicu UO a Stevan ce napisati javni izvestaj sa nje!:sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Au bre ljudi, bilo je vama lepo!!!
Do juce sam bio sa ovim copavim, poceo je i neku kvaziu medicinu sa nekim svetlom koliko je ocajan i u bolovima!! :D
Bravo Veco!
Pope ocu da vidim CD sa mojim snimcima ukljucujuci krljazu na blade-u i kontra skok na pffffffffffff (a da rame)
Daj da kopiram ili trazim od Vraga i Pizzeria Tina da posalju hitno!
Alo Matrix,
gde su te slike sa Breze?
Pozdrav, Piqi.
Probaj na ovom sajtu.
Videces kako je bilo
http://community.webshots.com/album/550158067heWkIg
Prvo DOBRODOSAO pigialex,a slike sa Brezovice mozes videti na htp/ galerija.skimanijaci.com ,poslednji album sa nazivom BREZOVICA 28.04-02.05.2006.Citirati:
Originalno postavljeno od piqialex
Pozdrav:sm018:
Ljudi necete verovati ali u Nedelju je padao sneg kao usred zime. evo sada jedne slike a sutra cu postaviti jos koju.
PS: Imam utisak da se blizi ledeno doba, mi jos uvek nosimo jakne i DEBELE dukserice.
PS2:Panorama je od prosle godine
:sm022:
[ATTACH]Prilog 391[/ATTACH]
Pozdrav svima:ski:
Koleno je sve bolje i bolje i nadam se da cu biti spreman za junsko skijanje. Polako a nadam se i sigurno.
:sm018:
Ne daj se vraže!!!!:sm019: I čuvaj to koleno i sneg za skijanje u junu!!! POZ
hehehehe vraze bas mi je drago stose oporavljas...vidim i popu je sve bolje..
xexexexexexe radujem se ponovnom skijanju sa manijacima koje ce uskoro biti..