Pa planina je to, naravno da ima lavina ;)
samo mi ovo izgledalo nesto bas blizu skijalistu...
i ja se nadam da ce sledece godine jedva uspeti da pronadju zice ;)
Pogled za štampanje
Pa planina je to, naravno da ima lavina ;)
samo mi ovo izgledalo nesto bas blizu skijalistu...
i ja se nadam da ce sledece godine jedva uspeti da pronadju zice ;)
Izvor: jezerine.org (07.06.2008)
Prijatelji iz MAMA produkcije poslali su nam video koji su snimili i producirali o skijanju krajem aprila na Bjelasici. Uživajte!
http://www.jezerine.org/info/#mama_video_26
Red je da se u Januaru overi i ovo skijaliste...jel tako...tako je!
:sm021:
tako je :D:D
za bratstvo i jedinstvo svih nasih naroda i narodnosti , a sve zbog napretka nase socijalisticke zajednice :D
obilazimo sva skijalista SFRJ :D:D
Tour de SFRJ od Januara moze da pocne...Od Kolasina do Kopaonika...kujemo planove za narednu godinicu i odlazak do Hrvatije i bratske nam Slovenije.
Inizi senza estremità...:dziveli:
P.S.Ko ima neki dobar smestaj za preporuku neka vice.
cccc....a ti trosis pare u ovim kapitalisticko imperijalistickim zemljama...za sat vremena nekog sutanja nekakve lopte moz da obidjes pola lepe nam drzave :D
Pored Kolašina, obavezno obiđite i Durmitor, to sve možete pre januara, decembar pre nove godine :). U CG može da se nađe jeftin a dobar smeštaj/hrana.
I da, pre neki dan prolazim kolima pored Bjelasice (magistralom na jug ;)), kad ono snega ima gore - lepo se vidi - divota :).
pa ne znam za Durmitor...nekako mi Bjelasica privlacnija zbog onih livada sa tvojih slika...a i voz ide direktno do Kolasina...Durmitor mi je nesto manje privlacan...dosao bih u dilemu da li da se spustim ispod Savinog Kuka 2 :D:D:D...a tamo vec bila lavina :(...+ sto u decembru necu(necemo) imati vremena zbog skole...ma mozda bude i to...ko zna