Danas idealno apsolutno sve. -6C, jako malo skijasa, vetar skoro nikakav I suuuunce!!!
Pogled za štampanje
Danas idealno apsolutno sve. -6C, jako malo skijasa, vetar skoro nikakav I suuuunce!!!
Skijala sam 4 dana na BZ sa sva ski povratnika (skijanje posle duge pauze) i jednim početnikom. ODUŠEVILI SU SE!!! BZ je realno raj za njih, osim Konjarnika i Sunčane doline sve staze su blage, ne vise i široke su (staze su široke, a ski putevi su naravno uži). Proskijali su svi, vreme je bilo predivno, što se na slikama da videti. Smeštaj je bio katastrofa, bili smo u vili Hajduk Veljko samo što su gazde zaboravile da nam kažu da je veliki deo tog objekta izgoreo u decembru pa smo sada bili smešteni u nekim sobama koje više liče na kupe u vozu, hranu isto NE PREPORUČUJEM.
Izvinjavam se ovom prilikom javno Romanu što nikako da sednemo i popijemo kafu, biće dana, svima je BZ ostala u lepom sećanju i iči čemo gore ponovo sigurno u 2016.
Zar BZ nije brezovica
Babin Zub u ovom slučaju. Zašto bi pisala o Brezovici na delu foruma koji je namenjen Staroj planini?
To sam se i ja pitao haha
Idealno vreme I dalje sluzi. Nema vetra, sunce pici a na stazi ljudi tek toliko da nisi sam. Zaista sjajno, jos da nam nije zaledila voda u kuci bilo bi idealno :-). Srecom imamo divan komsiluk pa uz malo setkanja imamo vode za sve potrebe...
Pozdrav Suncici, bice dana...
Malo pjasnjenje molim....pokusao sam skontati sa ski mape i renijih postova ali i dalje nisam siguran:
Da li je moguce skijati SVE staze na Staroj Planini bez sedanja u auto?
Ako Bog da zdravlja eto nas u subotu i nedelju po prvi put na Staroj Planini...
Da moguce je, sa koje god strane krenes imas ski puteve koji povezuju staze.
evo malo i mene. obicno kritikujem BZ, ali sada moram i da pohvalim. bili smo od sub do uto. staze su bile odlicne i sve pohvale za to. skijali sa decom (6 i 9god) sve staze.
u subotu me nisu pustili da se parkiram kod gondole, vec sam morao na veliki parking. od parkinga do gondole se moze skoro na skijama. povratak je katastrofalan. deca a i mi umorni od skijanja, morali da pesacimo do parkinga. ali o tome sam vec pisao.