Pozdrav za Crazy-a, daj bato da se okupimo negde sto pre to bolje posto ovaj vikend promasismo:ski: :yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Pogled za štampanje
Pozdrav za Crazy-a, daj bato da se okupimo negde sto pre to bolje posto ovaj vikend promasismo:ski: :yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Hvala Crazy i Popu na dobrodoslici,Crazy doselivsi se u ZG,sezona mi je skoro cijele godine,malo je zatisje 7i8mj,a ostali dio godine se pegla po toj Austriji,normalno onoliko koliko financije dozvoljavaju.Prosle sezone sam skoro svaki drugi vikend bio negdje skijanju,navadio sam se kao malo dijete kad se na tresnju popne pa ne zna sici.Moje kartice najbolje pokazuju kako je to otprilike bilo,jos uvijek se ne mogu izvuci iz tog minusa,al me to ne sprecava da i dalje jurisam.Evo sutra sam trebao ici u Bad Klink.....nesto,ali sam odustao jer na Sljemenu ima Atomic i Dynamic besplatni ski test,a posto planiram na kraju sezone uzet Metron9,idem malo isprobat da vidim da li ce mi odgovarat ova skija.
Lepo je cuti da se tako lepe i korisne stvari desavaju na Sljemenu,ako bi nam nasao neki smestaj za pristojnu lovu mozda bih sa jos nekim Manijakom dosao da vidimo kako je skijati na 1000m a da bude vrhunski,ja to jos nisam doziveo!Pozdrav i poziv da se prikljucis SKI MANIJACIMA!POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Brate Simone najverovatnije cemo na Kopaonik za vikend 11i12,u ponedeljak detaljne informacije,ja mislim da ce Crazy Kong da napise pojedinosti i poziv!Pozdrav,POP:dziveli: :yayCitirati:
Originalno postavljeno od Symon
Mislim da cemo biti na KOP-u, ponedeljak, utorak, sreda.....:yay:
Dolazimo Pop, ja a i mozda Boris.....:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Jel to pop i ostali manijaci negde otisli?
cini mi se da jos nisu :p
Pa gde su koliko sam ja video Pop uopste danas ceo dan nije bio online i bata bane.
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Racunajte da sam i ja zainteresovan da se pridruzim.
Mozda nagovorim jos jednog kolegu, kad budete znali detalje.
Pozdrav
JoeBananna
Tu sam, tu sam, u ponedeljak Pop i ja ujutru idemo na dan dvaCitirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
gde na kop:ski: :ski:
Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Da, da
:yay: :yay:
Citirati:
Samo jos da nadjem gde cu da prespavam u ponedeljak
Citirati:
ja mislim da su Jatovi apartmani najeftiniji.
Lepo se provedite i da imate puno snega i skijanja i da se navozate i naskijate:yay: :yay: na novoj zici. Idite i do Bele Reke da vidite kakvo je tamo stanje
p.s. Slikajte malo pa stavite slike.
Ja cu od sada pa do 22.15 biti off line pa se cujemo kasnije, ajde saljite mi ponude za prenociste na Kopu, u ponedeljak:ok: :obrvajedn
Idi u Grand:D :D :D :D
Pa tako ce i da bude
E sad,sto se tice smjestaja znam za hotel skoro na samoj stazi,za cijenu se mogu raspitati,za neku drugu shemu tipa planinarskog doma i sl. imam prijtelja koji je planinar pa cu njega da pitam pa ti javim,sto se tice samog Sljemena moje utiske cu da stavim pod ski centre,a zbog SKI MANIJAKA i savladavam ovo baratanje sa tastaturom:yay: ,za pocetak bi predlozio da moje prikljucivanje SKI MANIJACIMA bude nase prvo:ski: ili bar prvo druzenje:cug:,naravno ako se slazes sa mojim prijedlogom.Citirati:
da vam se javim uzivo sa jahorine.
staze se jos bolje sredjuju sve zice rade jedino na tazi poljice ima malo vise leda ali je u sustini OK.
danas je ceo dan padao sneg, na vrhu je duvao vetar preko 20ms tako da su oko 14.30 zatvorili ogorjelicu I i II.
za sada ovoliko
jahorina:ok:
Verovatno ce sutra biti jos bolje...:ok:
Pop i ja ujutru krecemo na KOP, na dva dana ima jos jedno mesto u kolima, ako neko zeli
Wheeee.. evo ja sam zainteresovan ali kako da stupimo u kontakt?Citirati:
Saljem ti privatnu poruku sa mojim brojem telefona pa ako procitas javi mi se
Davaj broj
U subotu ujutru???
Tj. ja idem... I imam 2 mesta u kolima...
Pozdrav
Ljudi, nisam nista uspeo da organizujem za ovaj vikend...nema toliko mesta...:glavaozid :glavaozid
Ostaje da se cujem sutra sa covekom pa da vidimo da napravimo nesto tamo za kraj meseca.
U svakom slucaj jurim neku vrlo povoljnu kombinaciju pa cu im zato dati jos jednu sansu...
Posto je ovo najposecenija tema da napisem sta se desilo ski dudu na temi ski info. Neko mu je izgleda hakovao sifru(provalio) i pisao neke nebuloze. Mozda smo i mi u opasnosti:hair: :hair: :hair: od takvih poduhvata
Posto je ovo najposecenija tema da napisem sta se desilo ski dudu na temi ski info. Neko mu je izgleda hakovao sifru(provalio) i pisao neke nebuloze. I LOVE AMERICA , Mozda nece biti skijanja.... Mozda smo i mi u opasnosti:hair: :hair: :hair: od takvih poduhvata..
ljudi ne zezam se STVARNO ME NEKO ISHAKOVAO :glavaozid :glavaozid :glavaozid JA ONA SRANJA O AMERICI I DRUGIM GLUPOSTIMA NISAM PISAO:mad:
hahhahahahhaha aj da vidim tog pametnjakovica da to proba sa mnom..odma cu da ga provalim :) :) :)
*jovanitZa zna te fore :)
aj mi reci u cemu je fazon i sta treba da uradim:deal: :glavaozid
xexexexexxe ne ne....ne mogu da ti objasnjavam ovako nista....komplikovano je to za tebe
Pozdrav svima ljudi,
vratismo se mi sa Kopa i mogu vam reci da za sve ove godine koliko skijam nisam doziveo da imam ovakvo iskustvo sa vremenom za dva dana.Ponedeljak katastrofa,temperatura od -15 do cak i -20,vetar 14-19m/s,a cetvorosedi kao da mile,mozete zamisliti kako je bilo.Bane,Joe Banana i ja smo se oduzeli od hladnoce,ali smo skijali.Tamo smo se sreli sa administratorom ovog foruma Stevs-om i njegovom devojkom kao i sa nasim BOJOM CACANINOM i njegovim drugom Nenadom koje sada i pozdravljam.Sreli smo i Drazena sa Zabljaka i popili smo pice u Rtnju.Utrak totalno druga prica,osvanuo je suncan dan uz nisku temperturu bez vetra,ma raj za skijanje,kad ono novi cetvorosed(isklopni)preko noci zaledio i ne radi,ali kao kompenzaciju za isklopivi,staze su bile prilicno dobro sredjene i vozilo se na svim stazama izuzev na Pancicu.Duboka 2 je bila veoma dobro posecena i bilo je guzve,ali kako je oko podneva proradio isklopivi tako je i guzva pocela da se smanjuje.Moram da pohvalim ovaj novi isklopivi cetvorosed,stvarno je lepo voziti se njime jer za 4 ipo minuta stignes do vrha a svaki put kada sam kretao ka Pancicu mislio sam da sam katapultiran iz topa,svaka cast!Evo i jedne slicice gde nas je dosta stalo u ODZAKLIJI RTNJA...ostale slike pogledajte u galeriji slika...
Za vikend 11 i 12.03 MANIJACI ce biti ponovo na Kopaoniku,za sada sigurno idu CRAZY KONG,BOJAN,SYMON,POP67,tamo ce biti BOJO.FLOW je u najavi.Polazak nije organizovan,vec se svi snalazimo za smestaj,ukoliko neko ima varijantu za smestaj neka odmah javi!Pozdrav,POP:dziveli:
jooooj ja bih isla ali dolazi mi ortakinja iz jagodine i ne mogu da idem :( posto s njom palim na zurku :)ali ako ste sledeci vikend opet gore obavezno da se javite ;)
Na zalost zbog lose vremenske prognoze odlaze se KOPAONIK za vikend 11 i 12.02.Pozdrav svima,POP:dziveli:
A jel se planira nesto za 17,18,19?Citirati:
Ja sam slobodan al nacuo sam da nema nigde mesta...
Pop je potpno u pravu, sto se tice zica na Karamanima i po vetru i bez vetra, cini mi se da ona stara jednosedeznica ide brze. Sve pohvale za Pancic koja je stvarno brza, jos samo kad bi stavili vizire bilo bi super, i jos jedna zamerka a to je na sredjivanje staza, ja se opustio i krenuo brze, letim u dubok sneg i salto preko glave, ubio sam se:glavaozid
Ali sve svemu zadovoljni smo
Nemam pojma sta se koristili kao relevanto za vremensku prognoyu na Kopu...
Kolko ja vidim na
http://vreme.yubc.net/prognoza3dana....idz=1&idf=3290
Bice cak i suncanih intervala... Jedino sto se ocekuje dobar minus..
Evo ko je citao danasnje novosti moze procitati clanak o Igristima gde se pominju i SKI MANIJACI:yay: :yay: :yay: