-
ma znam...nego procitah negde da nisu bas azurni..pa reko' da proverim i ovde...znaci ipak samo gondola...pfff
::OFFTOPIC::
uvek se smorim i nasmejem, kad pogledam ski mapu za staru planinu...i uvek pokusavam da razumem lika koji ju je nacrtao...da nisam bio na staroj planini, nikad se nebih snasao...prosto je skroz naopacke uradjena
-
bio sam malo na sajtu SS. da li to oni gondolu zovu osmosedom?
e stvarno su carevi. ne znaju kako da obeleze staze, kako da nacartaju mape, kako da nazovu ski liftove....
-
da da gondola je osmosed..kako to nisi znao..hahahha
-
jos sam mlad, ali svakoga dana u svakog pogledu napredujem.
e jeste da stara planina najperspektivni ski centar, imaju gondolu, imaju osmosed....
-
e da, gondola sa 4 sedista je najverovatnije cetvorosed
-
Ljudi slazem se sa vama u potpunosti sto se tice S.Planine.
Imam jedno razmisljanje a ono ni u kom slucaju ne odudara od EU.
Sasvim je logicno da se prvo otvaraju staze kod hotela,e sad sto je ovaj jedini koji nesto vredi mi smo na gubitku.Ali pre samo 10-ak godina smo skijali po livadama i oranicama,bar ja tako to vidim.Veliki problem je snegom u Evropi uopste tako da je i ovo dobro ako se slazete....?
Sto se daljeg skijanja tice iz pouzdanih informacija javljam da se vec ubrzo pustaju ostale staze,Konjarnik pre svih.
Suncana i B.Zub se rade uprkos jakom vetru tako da ce one biti za ubrzo pustene.
Centar nije ali daj mo im sansu da to postanu uprkos velikoj anti-kampanji u korist Izvikanog Kopaonika........Od mene toliko
-
Koliko ja kapiram Konjarnik i Sunčanu mogu da puste samo kada postoji veza od hotela. Za to je potrebna određena količina prirodnog snega koga vetar nije oduvao. U slučaju kada bi pustili Sunčanu i Konjarnik bio bi veliki rizik da oko hotela ostane veoma mali broj skijaša što što oni nikako neće dopustiti. Velika zavrzlama sa mnogo državnih para ,jedom rečju Srbija :(
-
Da li je danas neko bio na Staroj? Kakvi su utisci? Da li je parking I dalje ispod gondole, kao prosle godine?
-
Parking kod gondole? ono sto na sve lici samo ne na parking. Vec sam pisao o tom parkingu, pre godinu dana. sve te gluposti oko hotela i gondole na BZ, mislim da moze samo kod nas.
-
Moze da bude sredjenije, Ali je idealno. Parkiras auto a gondola je na 10m.