ok imas moj mob pa se cujem
Pogled za štampanje
ok imas moj mob pa se cujem
Postovani MANIJACI,Bata Bane mi se javio sa Jahorine i kaze da je prilicno hladno,a da su staze prethodnih dana prilicno popustile.Smesten je u hotelu TERMAG i izasao je na skijanje oko 10 sati.On miruje,pa odjednom poludi i nemozes da ga zaustavis,pravi MANIJAK.Pozdravio je sve!:yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
oo kad se opet cujete pozdravi ga puno i reci mu da skija malo i za nas...
mada cemo i mi uskoro na kopaonik :)
p.s.pope,stevane,mishko,dule,djordje,ski bato,symone sanjala sam vas sinoc :) :) :) xaxaxaxaxaxaxaxa havarija
Sve nas:hair:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
da..sve vas... :) :) :) bili ste poredjani jedan do drugog i smeshkali se...kao da ste sedeli i gledali neku utakmicu a u stvari nije utakmica nego sam ja sanjala neko ogromno cudoviste koje je htelo da ubije moju ortakinju a vi se smejali
Znaci ipak sam i ja bio u snu :DCitirati:
mogutje...veoma mogutje..svi ste imali kachkete i jakne na kojima je pisalo velikim slovima: ski manijak
:kez: :D .
Dobro sanjala si nas,a ko je bio pored mene?Ispred nas je Crazy,ali ko je levo a ko desno?E Joco,Joco bas si vrag...kupi kacigu!
...nadam se da smo bar dobro vozili :kez:Citirati:
Izbor im je odlican,bar za mene,nisam gledao cene ski odela ali moj ti je savet da obavezno posetis radnju!Citirati:
Originalno postavljeno od boris
Manijaci da li je neko na Kopaoniku od 04.02 do 11.02.?
Ja sam gore,obecao je Pop doci na par dana pa ako ide jos neko neka se javi...
Bicu ja od 5-12, pa bi mogli da napravimo par zica...
auu ja sam tek od 18. ili 19.
I ja sam tamo od subote. Rado
Tek sad polako pribavljam materijal (slike i clipove) pa da prikazem gde sam, sta sam i sa kime, radio u proteklih desetak dana. Da krenemo redom sa Zabljakom, sa kojim sam fasciniran, ekipa koja je bila gore je (gledano s leva na desno kako smo sedeli) Mitar, Milance, Baenteov kum, Bata Bane, Djole (australija), ja i Wlad. Vreme perfektno, staze super, ma sve je bilo fenomenalno. Na slici nema Dakija kojeg ovaj put pozdravljam, decko je odlican skijas, isto vazi i za Wlad-a, a Mitar je najbolji border kojeg sam ja video. Takodje veliki pozdrav za sve Zabljacane. :dziveli:
Mitar igra se sa bordom.
pogled na skijaliste
ovo mi malo izgleda strmo:ok: ,il mi se cini:kez:
Manijaci na vrhu
p.s. Admini, zasto je max resolution 640x480? 480x640 nemoz, ukinite max resolution kvotu, neka bude max 100kb a rezolucija nek ostane proizvoljna.
Na slici je da kazemo blazi deo :), ako se to tako moze nazvati :kez: . Ono sto je stvarno strmo je 2ka (ne vidi se od magle.)Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
neobican mi je onaj tanjir ili sidro (sa desne strane)sto polazi pod uglom od 60 stepeni:D
Posle dva predivna dana i odlicnog skijanja na Zabljaku , odlucismo (Djole i ja) da provozamo koju stazu i na Jahorini. Vreme je opet bilo idealno, staze ispeglane ma sve opet sjajno: Ovde ja nesto izvodim, Djole je posle slikanja izgledao kao Snesko Belic :kez:, a fotoaparat je takodje bio okupan snegom i prilkom zuma ceo dan posle je izbacivao sneg :D.
Djole ukljucio ABS :kez:
Inace kontaktiracu De Wile-a da dopunimo ski galeriju sa ovim slikama a bice i videa samo da prikupim sav materijal, pozdrav za sve manijake!
p.s. posle Zabljaka i Jahorine svratismo i do Igrista da vidimo i manijake koji su se tu zadesili ali nazalost nemam nijednu sliku sa tog susreta.
Miško & Djole, odlično su vam slike ispale ove sa kočenjem :D. Imate dobar aparat koji je to lepo uhvatio (nije zamiljao) :).
Vidimo se na sledećoj turi! :)
Slike su vam super i jos jednom svaka cast za poduhvat,mislim na voznju kolima!
Tek sad polako pribavljam materijal (slike i clipove) pa da prikazem gde sam, sta sam i sa kime, radio u proteklih desetak dana. Da krenemo redom sa Zabljakom, sa kojim sam fasciniran, ekipa koja je bila gore je (gledano s leva na desno kako smo sedeli) Mitar, Milance, Baenteov kum, Bata Bane, Djole (australija), ja i Wlad. Vreme perfektno, staze super, ma sve je bilo fenomenalno. Na slici nema Dakija kojeg ovaj put pozdravljam, decko je odlican skijas, isto vazi i za Wlad-a, a Mitar je najbolji border kojeg sam ja video. Takodje veliki pozdrav za sve Zabljacane.
Tako Misko, bravo Misko!:dziveli:
Pozdrav svima,za koji dan bice izvestaja sa Kopaonika...
Pope skijamo li u ponedeljak? Kajsija ili kruska? Vodimo i copor lavova tacnije 24...
aaaaaaaaa ocu ja na bordanjeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaa ocu ocu
pope bre kada ce da se organizuje nesto bre? :(
Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP:yay: :yay: :yay: :glavaozid :glavaozid
[quote=pop67]Bojo brate u ime BOGA mi cemo se razvaliti od skijanja,pozdrav,POP
Mi sad krecemo:ski: :dziveli: :cug: cujemo se veceras ili sutra!!!!!! A moj brat ostaje da nas bodri iz kreveta,koleno mu nije bolje puno :glavaozid ali nema veze,okupljamo se pocetkom marta na Jahorini.....
Javi se,ako ides sa majkom ostace i Pop 7 dana, gore smo...:yay: :yay:Citirati:
[QUOTE=bojo]Srecan ti put Bojo i dobar sneg!Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Kakavo je raspolozenje za sledeci vikend na Kopaoniku ...da isprobamo tu novu zicu :ski: :ski: ?
Jurim neku kombinaciju i cekam jos potvrdu smestaja i cene... cim nesto bude bilo izvesno postovacu ovde.
Samo napred brate,daj nesto za sledeci vikend,bice nas dosta...Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Prije svega pozdrav cijeloj ekipi Manijaka,pratim vas od samog pocetka vaseg okupljanja i mogu slobodno reci da vam zavidim,ukljucio bih se ja ranije u vase rasprave,a mozda i na neki ski vikend,al sam malo glup da se koristim sa ovim kompom,i za ovo javljanje mogu sestri da zahvalim.Mozda uskoro dodjem do BG,pa bi volio da se upoznam sa ekipom,a ako slucajno izmislim neki slobodan dan,onda i neko :ski: .Za prvo javljanje toliko i jos jedan veliki pozdrav iz ZG.
Ne oklevaj da se javis kada budes hteo da dodjes,a u svakom slucaju dobro dosao na ovu temu SKI MANIJACI!Pozdrav,POP
Veliki pozdrav Vujche u moje i u ime SKI MANIJAKA
Nadam se nekom zajednickom skijanju uskoro:ski: , prati desavanja na forumu pa kad i ako mozes ti nam s pridruzi...u svakom slucaju tek predstoji najbolji deso sezone :ok: