jel zna neko sta se to desilo na Gobelji 31.12?
Pogled za štampanje
jel zna neko sta se to desilo na Gobelji 31.12?
Ne postoji vise ili se renovira ne znam, ali znam da ne radi.
mislim na pekaru :)
Pridružujem se u ja ... sad se vratih kući, skijala sam gore 4 dana i BILO JE SAVRŠENO!!! Na Kopu nema šanse da se nađe smeštaj, a staze poluprazne, red se čeka jedino malo na Marinim Vodama, još danas pustili i Gvozdac, Duboka standardno dobra, ali sam zbog gužve više forsirala gobelje, danas pustili četvorosed :yay:
Ode 4 dana od mojih 10/s pa ću morati malo više da forsiram Staru, onaj ski pas je nenormalno skup!
na sajtu ss stoji da rade dvosedi br1 i br2 da zna li neko da li je to istina i može li sada iz bržeća gore i nazad žičarom?
Joj jeste, zato svima preporučujem onaj 10/S. Uzimam ga već treću godinu za redom i značajno mi olakšava, jer je manji pritisak na budžet kad dođe vreme skijanja i onda mogu da isfinansiram sve troškove (put, smeštaj, hrana), da nemam 10/s, da uz sve to treba da dajem još 4800 za skipass to nikako ne bih mogla.
Da da, to je jedini nacin da se skija vikendom za pristojne pare.
E da su baš kao u FRA, nisu, čak nisu ni kao u Bugarskoj AKO je tačan cenovnik za npr. Bansko: Cenovnik
Jednodnevni je skoro 40e, tačnije 38.5e, a jednodnevni na Kopu je oko 30e.
Šestodnevni je oko 210e, a na Kopaoniku 100e.
I mala digresija, vezana trenutno za Kop, sada je npr. malko gužva na Pančiću i Karaman Grebenu, a na PV ih ide po 2-3 u korpi, a gužva, to mi nikada neće biti jasno, kao da će neko da ih siluje za 4 minuta do vrha.
Razumem kada nema gužve pa ideš samo sa onim sa kim skijaš, ali kada ima ponašaj se iole civilizovano.