40 km od Valjeva !!:sm004:
Pogled za štampanje
40 km od Valjeva !!:sm004:
Danas je malo toplije na Divcibarama,sneg se omeksao ali ga ima.Staza je prekrivena snegom u potpunosti,ako padne jos snega ili se temperatura spusti,bice dobrog skijanja do kraja nedelje.Mozda i duze.:ski:
Poziv za ljubitelje
Nisam nikad tamo bio, a planira nas nekoliko da dodje sad za vikend. Bio bih zahvalan ako neko moze da nam odgovori na par pitanja koja nas muce :)
Koliko sam razumio na novoj stazi nema nikakvih kafica, niti bilo kakvih usluznih objekata? Da li se moze prici sa autom do nove staze i ima li neki normalan parking, i ne dolazimo dzipovima, vec normalnim niskim autima.
Da li ce raditi stara staza sad za vikend? Da li se moze naci normalan izbor skija za rentiranje da ne bi vukli sa sobom i ovde rentirali?
Na novoj stazi nema nista od kafica i ostalih , kako ti kazes, usluznih objekata....put ima i normalan parking,peske se ide samo 2 minuta od parkinga...problem je u tome sto se taj put ne cisti pa zavisi od kolicine snega i koliko kola je proslo..ne znam da li ces moci obicnim kolima da stignes do tamo...do sada su ljudi isli...mi uglavnom idemo motorima (cetvorotockasima)....
Stara staza ce sigurno raditi...opreme ima dobre...moze da se probere...
Toliko od mene...
PozZZ
Na novoj stazi nemam nikakvih objekata,posto je ovo prva zima da zicara radi kada ima snega.Sve je jos u povoju.Prilaz stazi nije bas najbolji,poslednjih 300 m je zemljani put koji se ocisti ali je jako neravan,ali ipak moze da se dodje.Od parkinga ima nekoliko minuta niz brdo dao staze.
Ponovo kazem prva je godina i nisu blistavi uslovi oko staze ali sama staza i lift su dobri.U nadi da ce do sledece zime biti mnogo,bolje pozivam ljude da dodju i da vide kako to izgleda.
Najam ski opreme je moguc samo na staroj stazi,koja takodje radi.Dobar je izbor.
Hvala na brzim odgovorima, dolazimo sutra, pozdrav.
Jel su ocisceni putevi i ovaj prilazni put do staze?
Pitam jer imam letnje gume, pa ne znam da li da se usudjujem da dolazim ili ne?!
Nemoj silaziti do staze sa letnjim gumama! Cisti se, ali je klizavo za letnje gume.
Pa dokle da idem kolima?
A lanci?
Najlepsi skijaski dan na Divcibarama.Staza,malo do idealne,pripremljena dobro,zaledila malo,temperatura blagi minus,malo ljudi.
Sve je bilo za pohvalu.
Ceo vikend sigurno skijanje.
Pozdrav:ski: