Pope jel danas dolazite:sm019:
Pogled za štampanje
Pope jel danas dolazite:sm019:
Pop i ekipa danas (petak) stizu na Brezovicu. Krenuli su mini busem negde oko 5 sati. Inace, juce je odrzana osnivacka skupstina SKI MANIJAKA, a Pop ce, naravno, sve detaljno da vam objasni.
Pozdrav za sve Manijake sa Breze!!!:sm018:
Au bre ljudi, ja nisasm mogao da postujem do sad!!! Morao sam da napravim novi account!!
Cujem da ste na brezovici, zao mi je sto i ja nisam mogao da dodjem sada!!
Aj pozdrav za sve manijake!!!!
Ih bre, bolje da si stavio moje slike!!! Valjda nece meda sada da me pregazi ratrakom!! ;)Citirati:
Originalno postavljeno od Pizzeria-Tina
Malopre na Pinku bili SKi Manijaci. Svaka cast momci i devojke, samo napred
Odose i poslednji skijasi, :dontknow: sta da`se radi. verujem da ce vas Pop vec sutra obavestiti o svemu a ja cu ako Pop nece ili zaboravi ! da prikacim neke slike sa kontra brega.
Puno pozdrava sa Breze:sm018:
Igor
Pa svi znamo da zivot nije human...Citirati:
Tesi nas samo jedno... Sneg ce uskoro ponovo pasti...
Pozdrav svima na Brezi (i okolini), i nemoj da bi vrag opet stao na skije dok skroz ne ozdravi :sm019: :sm019: :sm019: ...
Evo mene opet:sm018:
Prvo da pozdravim ekipu koja je za 1. maj bila na Brezovici. Sve jaki "likovi" i drago mi je sto se ekipa Manijaka svaki dan uvecava takvim likovima.
Posebno bih se zahvalio svim koji su mi pomogli kad sam pao i povredio se. Znam da ce svi reci da bi svako tako postupio, ali svi znamo da nije tako. Hvala jos jednom.
O skijanju za 1. maj ja vam nista ne mogu reci jer sam sve te dane presedeo zbog povrede.
Sreca u nesreci je sto je kraj sezone i sto nista nije pokidano ili polomljeno, tako da imam vremena da se "zalecim" do iduce sezone pa da opet "manijacimo" na snegu.
Veliki pozdrav svima!:sm018:
Na koje li to slike mislis... :obrvajednCitirati:
Oggy,
pa ti si vec u Banja Luci???
Da te podsetim, pozdravi Banjaluchanke:sm004: