-
Cena 6-o dnevnog je ok, mada je molga da bude malo veca razlika u zavisnosti od perioda, jednovdenevni i dvodnevni izuvaju i to je vrlo smisljeno uradjeno iz razloga sto se zna da gomila skijasa dolazi na vikend skijanje. Ja se nadam ove godine opet nekoj promociji za skijanje preko nedelje (-50% pon-cet) sto je super, bar za studente!
-
Nazalost, ponovo nekakve nebuloze sa cenama...misljenja sam da ce svakoko MORATI sniziti cenu skipass-a kao sto su i uradili prosle godine po zavrsetku zimskog raspusta(snizenje cena za Sretenje!) jer je jednostavno Kop bio PUST tokom marta...
-
Citirati:
Originalno postavljeno od
Snowman
Na moju veliku zalost mislim da se vikend skijanje vise ne isplati na Kopu. Cak i sa 10/s dan ispada skoro 2000. Kada uzmes u obzir put jos 1000 min, zavisi odakle ides i smestaj koji tesko moze da se nadje za ispod 15e, dodjes na oko 100e za npr 3 dana. Sve ovo pisem da bih uporedio sa produzenim vikendom npr na Krvavecu u full sezoni 150e u predsezonu 100e , ili Heligenblut-u 166 evra.
Mislim da ce se opet dolaziti na vikende, ili na dan...kada nam je prvo ozbiljnije skijaliste na 700km, a put košta.
Mislim da Jahorina postaje ozbiljnija alternativa
6 dana sam i racunao da ce biti oko 90e
Dnevni je preskup
Sezonski je smesan kao i svake godine (karntne top skipass u punoj ceni 528e)
-
Citirati:
CrazyKong
Mislim da ce se opet dolaziti na vikende, ili na dan...kada nam je prvo ozbiljnije skijaliste na 700km, a put košta.
Mislim da Jahorina postaje ozbiljnija alternativa
6 dana sam i racunao da ce biti oko 90e
Dnevni je preskup
Sezonski je smesan kao i svake godine (karntne top skipass u punoj ceni 528e)
Ma dolazice se na vikende i na dan, nego mora malo da se izbaci frustracija. A Jahorina, zavisi odakle. Nama iz Sumadije, za 300km do tamo treba 7 sati u zimskim uslovima...
-
Citirati:
Snowman
Ma dolazice se na vikende i na dan, nego mora malo da se izbaci frustracija. A Jahorina, zavisi odakle. Nama iz Sumadije, za 300km do tamo treba 7 sati u zimskim uslovima...
Pa dolazice...dolazicu i ja, bar na dan
Iz BG je Jahorina nesto bliza...ali opet predlaleko za dan. Skoro da sam pre u Koruskoj :(
-
Citirati:
Snowman
Da i sezonski je 62000. Mislim da je to nenormalno skupo. Npr na slovenackom Krvavecu je sezonski 198 evra, sto je 3 puta manje.
Taj sezonski od 61800 dinara je ostao gotovo isto kao prošle godine (60600-praktično uvećano samo za razliku u pdv). Kome znači, u eur je pojeftinio za oko 60eur. Uveli i još skuplji period oko NG i oko Sretenja. Deca od 12 godina i dalje se tretiraju kao odrasli a klinci već sa 5 godina moraju da plate kartu. Dnevna karta poskupela 25%. Sve u svemu, sramota!
-
Na kraju, razmišljam da kupim 10/sezoni na expozimu, ako bude neki popust. 23.2. sam rezervisao za zimovanje ali ne znam da li će uvesti kao prošle godine one popuste za radne. I to su objavili tek početkom februara. Pošto planiram i par vikenda tokom sezone možda bi platio taj skipass. Obzirom da imam "bazu" na sat i po od kopa ne isplati mi se da idem bilo gde drugde na vikend a i zbog posla nema ništa od produženih varijanti.
Jbmimmtr.
-
1 prilog(a)
Lepo je videti topove, steta sto nije 10 stepeni hladnije
-
-
Inicijativa za nove staze na kopaoniku