Jedino sto je otkazano je EVROBALKAN KUP, a regionalne trke se voze sutra i u petak na stazi 7b kod gondole.30tak klinaca je vec na Staroj i treniraju.O otkazivanju nema ni reci.
Pogled za štampanje
Odlicno... to znaci da ja gresim. Jedino mi je cudno sto se vozi ispod gondole, ali nema veze bitno je da se vozi. Extra :yay::ski::sm019:
ceka se vikend, nema drugog objasnjenja - nece da pale masinu ako nema gostiju, a vala ni zicu - dakle, ja ne znam koja druga logika moze da bude..?
Nakupilo se nesto snega od predhodne noci (1-2.mart), na stazi smo bili oko 10 h, i bile su neutabane, jedino je u nesto boljem stanju bio desni krak 7-ice, jer su tu postavili kapije za spust. Kao posledica toga bilo je dosta padova, a ja sam izgurao svoju planiranu kvotu do polaska za Beograd oko pola tri.
Izgleda da ce sledeci vikend uz onaj u februaru kada je na kratko proradio Konjarnik biti mozda i najbolji u ovoj godini.
na kamerama na sajtu skijalista srbije se vidi ulaz na babin zub i pocetak staze sa izlazne kucice, ocigledno je da staze niti spremaju tj. tabaju niti da rade topovi - to se lepo vidi po stanju staza gde jos uvek ima zemlje tu i tamo. ako pogledate kop gde vidite perfektne duboku, pancic, mali karaman, marine vode moj jedini komentar je da je SRAMOTA da na staroj ne rade nista vec 7 dana da osposobe bar jos jednu stazu. ostao je ceo mart i sa brojem skijasa koji je na stazama, babin zub se moze srediti uz minimalno dodavanje vestaka. ja imam uplacen sledeci produzeni vikend u hotelu i ako ne srede i ne puste BZ kunem se samom sebi da vise nikad necu doci na staru koliko god mi se svidjala i koliko god hotel bio perfektan. ako skijalista srbije ne zanima da srede i puste drugu???? stazu i zicaru, sto bi ja bio budala pa na svojoj mentalnoj mapi uopste razmatrao staru planinu kao destinaciju.
eto malo izliva frustracije od mene
http://www.staraplanina-babinzub.inf...na-300x233.jpgTrenutna temperatura na Staroj planini iznosi 0°C.Današnji dan je bio više nego povoljan za bavljenje zimskim sportovima.Temperatura u Ski centru Stara planina kretala se u rasponu od -1°C do +2°C, vidljivost je bila dobra uz umerenu oblačnost.Vetar je duvao brzinom od 3-5 m/s.
Put ka ski centru je čist i prohodan.
Sutra se nastavlja akcija „Snežni četvrtak na Babinom zubu“. Opština Knjaževac potpisala je ugovor sa JP Skijališta Srbije o besplatnom skijanju na Babinom zubu za učenike osnovnih i srednjih škola iz Knjaževca. Ispred Opštine Knjaževac organizator akcije je Turistička organizacija opštine Knjaževac. Ove nedelje biće organizovan „Snežni četvrtak“ 06.03.2014. za srednje škole i OŠ Mladost i „Snežni petak“ 07.03.2014. za Osnovne škole iz Knjaževca. Polazak autobusa je u 7:00 kod Hotela Timok, sa skijališta se kreće u 16:00, odmah po zatvaranju staza. Povratak je kod Hotela Timok.
U nastavku teksta pogledajte našu današnju fotogaleriju iz Ski centra Stara planina.
Detaljnije ...
YT kanal emisije Vrh Zabave - Stara Planina:
http://www.youtube.com/channel/UCexm...?feature=watch
Kratak opis:
Kroz svakodnevni zabavni izveštaj, harizmaticni voditelji Sale i Rade, predstavice sve lepote Stare planine, kao i bitne informacije o sportskim, vremenskim, zabavnim i kulturnim dešavanjima.
Zanimljive price posetioca i meštana Stare planine, prelepi kadrovi netakute prirode smrznutih planinskih prevoja, humoristicna nota u dnevnim izveštajima, ali i brzi ritamove petminutne emisije naterace vas da ne propustite nijednu epizodu!
Nadam se da ce za subotu pustiti bar Babin Zub, veceras bi trebalo da imaju prihvatljiv minus i vlaznost da aktiviraju topove i puste bar jedan krak 5-ice ,jer u aprilu nece morati to da rade...
Ja se iskreno nadam da ce babin zub raditi u subotu, ali na kamerama se ne vide ni tragovi u snijegu da je neko dolazio da provjeri stanje staza. U svakom slucaju idem u subotu pa sta bude.