Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana
Pogled za štampanje
Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana
Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana.
Ljudi hvala vam na pozdravima,mogu da vam kazem da ovih nekoliko dana sto nisam mogao da izadjem na forum mi je izgledalo kao mesec dana.Jos samo da zavrsim sa nekim pregledima i nastavljam sa aktivnostima,a vidim da niste sedeli skrstenih ruku,nego je vec palo nekoliko predloga,a to trba i realizovati sto pre.Zima sporo dolazi za skijase ali super brzo prolazi.Jos jednom svima hvala na pozdravima a i ja vas pozdravljam i jedva cekam da se vidimo na stazi ili kafani!POP:yay:
Pope, care, aj' da radimo!!!:cug::ski::ok:
Pominje se neka Bjelasica, neki Goč, daj da vidimo šta može da bude od toga.
Pozdrav za sve MANIJAKE koji su na Žabljaku.
@Symon: Kad će malo detaljniji izveštaj sa vašeg vikend izleta??
Sutra imam neke preglede i ako Bog da srece da bude sve OK,od srede se aktiviram 100%,pa cemo nesto uraditi i za ovaj prvi vikend!Pozdrav,POP:dziveli:
Pozdrav za Ski Batu, na Igristima super za nas pocetnike,mnogo novog snega,malo je sporiji bio sto je nama vrlo odgovaralo,ali i snega na putu pa nismo mogli da se popnemo kombijem do skijalista pa nas Vitko prebacio svojim kombijem,ekipa moj kum Stevan, Zoran koji je prosli put putovao sa Crazyom,Ljubisa njih si upoznao imali smo i 2 nova clana jedan je naucio osnovne stvari i ja.Bilo je odlicno za jedan dan jedino je malo magla u gornjem delu staze kvarila ugodjaj:ok:
Symone, POZ,
Tako se MANIJAČI!!!! ALAL VERA!!!!
Jedino sto nema slika:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Džaba fotoaparati kad ni ovi fotografi što su škljocali prethodnog vikenda na Igrištima ne postavljaju svoje slike na deWillov sajt.:cool:
P.S. Ako nije bilo slika, je li barem bilo :dziveli::cug::ok:
:dziveli: :cug: topla cokolada, caj i poneko kuvano vince
A kum Stevan :confused: Odmarao,a ? :dziveli: :ok:
Pozdrav za Crazya, odmarao odmarao morao je da vozi posto ja nisam hteo inace bi nas prebio da je nesto popio, prosli put smo to iskusili nego jesi ti kupio jaknu xxl, ako jesi hoces da prodas onu xxxl i koliko para da ti javim broj od onog Zokija sto je putovao s tobom zainteresovan je:ok:
Manijaci,javio se Bata Bane sa Zabljakai kaze da je super stigao,skijali su na lepo sredjenoj stazi,pri temperaturi od -15 stepeni.Smestaj u vila Jezera je super,odusevljen kao i uvek kada je na Zabljaku!
SKI MANIJACI hajde da se organizujemo i da zajedno odemo da damo krv za nastradale u jucerasnjoj katastrofi u Crnoj Gori,krv je potrebna deci koja su u velikim problemima!
Dragi Manijaci i ostali svi,
I ja imam problema sa kompom ovih dana, malo ozbiljnijih, pa nisam u mogucnosti da redovno posecujem forum, a ni slike da okacim. Nadam se da cu to u dogledno vreme srediti. Do tada vam se javljam sa fakulteta:glavaozid
Pope, u potpunosti podrzavam tvoj predlog za pomoc nastradalima u tragediji i pozivam sve koji mogu da se prikljuce. Cujemo se kad zavrsim na faksu da se dogovorimo.
Pozdrav svima:ski:
@Pop: Uvek. Koordiniši, sinhronizuj, organizuj, pa da odemo svi zajedno, skroz organizovano.
@Stevan: Bolje s kompom, nego sa Anom!!!! Čekamo i slike i tebe! Pozdrav!
pope podrzavam tvoju ideju i ja sam spremna da dam krv iako se bojim igala :(
Evo i mene dokopao se kompa. Krenuli smo u nedelju oko 02.30 h, taman kada je poceo da pada onaj jebitacan sneg koji nas je pratio skroz do Zabljaka. Put je od pocetka pa do kraja bio prekriven snegom, temperatura konstantno ispod -10, ali sta je sve to zarad skijanja. Stigli smo negde oko 09.15 ujutru i smestili se u vile hotela Jezera, i doyiveli takav toplotni udar da smo popadali u neosvest, non stop smo u gacama i majicama, jel greju kao blesavi.
Nesto i o skijalistu.
Staze se mozda malo losije pripremaju posto je mali broj skijasa, a i rekli su mi dok ne padne novi sneg, nece paliti ratrak:mad: , jer kazu da nema koristi, ali moze da se skija bez problema, danas je bilo minus 18, a u toku noci je bilo -21 stepen.
Veceras ocekujemo Miska i Djordja da nam se pridruze i da nam skijanje bude upotpunjeno. Vise informacija sutra po povratku sa staze.
P.S. Ovim putem bi se zahvalio DAKIJU koji nam je sredio jeftiniji ski pass, pa vi vidite sta su manijaci:yay: :yay:
Lepo Bane vidim da si zadovoljan i da je skijanje super na Zabljaku,a ovo za Miska i Djordja sto ih ocekujete je malo neozbiljno obzirom na vremenske prilike i iskustvo u voznji,ja sam ih odgovarao od dolaska ali Misko je zapeo po svaku cenu da ide bez obzira na ishod.U svakom slucaju mi ne preostaje nista drugo do da im pozelim puno SRECE i dobre vremenske uslove!?! i da se nadam svemu najboljem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ma d: :mad: :mad: :mad: :mad:
pope nemoj da se nervirash bre..pusti ih nek rade sta hoce...:p
Ljudi ide li se u zavod za tansfuziju ili ne?
Nesto pre 8am, Misko i kopilot mu Djole su presli granicu i usli u CG, tako da im do Zabljaka ne preostaje jos mnogo... Kolega je verovatno dobro citao krivine, zahvaljujuci svezoj mapi :D
Valjda ce doneti puno slika:yay: :yay: :yay:
:yay::yay::yay:! Bravo za Miška i Đoleta. Sinoć sam pričao sa Popom. Ni ja nisam bio oduševljen činjenicom da kreću na put, s obzirom na njihovo vozačko iskustvo i vremenske uslove. Al' tako je to sa nama matorima. Mi vazda nešto zakeramo. Bitno je da su se dočepali CG i nadam se da će imati lepo skijanje.
Pozdrav celoj ekipi MANIJAKA na Žabljaku!
Pozdrav i za Flowa i Jovanitzu!!!!!!:yay:
P.S. šta biva sa tim davanjem krvi????:confused:
Jutos cujem na vestima Zabljak -26 :eek: ....hladno ali sneg kvalitetan :ok:
Hteli smo da idemo ali ovi momci iz CG su javili da za sada ima dovoljno krvi pa kada bude bilo potrebe mi cemo otici vrlo brzo i dati krv!Bitno je samo da smo voljni to uciniti u pravom trenutku!Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
Cuo sam se sa Djoletom u 08.30 i rece mi da su na 5 km od Zabljaka,svaka im cast,a Misku moram posebno priznanje da odam za ovaj poduhvat.U svakom slucaju mi je drago da ce skijati tamo ZASLUZILI SU TO!
ALAL VERA ZA MANIJAKE:yay::ski::dziveli:
[
quote=SkiBata]ALAL VERA ZA MANIJAKE:yay::ski::dziveli:[/quote]
SkiBato jel pichis na Igrista:ski: :ok:
Cuo sam se sa Djoletom oko 11, kaze da je put bio OK, a vreme im je tamo kao nama sto je bilo na Kopu 3.1.:yay:
Bice tamo dva dana, pa ce onda otici i na Jahorinu na dan ili dva, pravi su Manijaci:ski:
Uzasno im zavidim:glavaozid
Zvao me je Djole oko 16.00 i kaze da su imali perfektan dan za skijanje i da nisu osetili nisku temperaturu dok je bilo sunca a posle kada je pocela senka brrrrrrrrrrrrr,Bata Bane i ostali su zajedno skijali a Misko je imao vratolomiju u najblazem smislu reci,tako Djole kaze...sta je to za naseg Miska,pa on vozi 5 km u rikverc vezanih ociju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slike su do j...........ja!Svaka cast i smo napred MANIJACI!
http://vladika.com/wlad/ski/DURMITOR...a_zabljaku.jpg
Evo još jedne slikice (od Bata Baneta) ekipe :).
Sta je Bane BOGNER je topliji,a?Jesu liovo moje skije koje bi trebalo Djole da vozi?Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
lepo se skijajate i uzivajte.
nije valjda da se skijate na toj livadi iza :confused:
mislim nikad nisam bio na durmitoru ali da je livada livada je a tacno se vide i tragovi skija :dontknow:
durmitor je sve samo ne livada:D :yay: :deal:
@amater: to što vidiš iza je livada, ne staza ;), pogledaj onaj gore link na temi Durmitor sa slikama gde ćeš da vidiš šta su staze
@pop67: "pokvarila" mu se jakna :), bogner je boner..
Nisam siguran da sam razumeo "pokvarila"mu se na nacin na koji si ti napisao,dajte pojasnite....Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
'Oce li pasti sneg na Zabljaku do nedelje ? Menja li se vreme ? Je li i dalje duboki minus ? Duva li vetar ? 'Oce li Misko i Flow na Jahorinu ? Idete li na gornju zicu sto vodi do vrha Savinog Kuka?
:dontknow: :dziveli: :ski: