Nikolino, sta Veli bakuta?? Veje li tamo?? :sm021:
Pogled za štampanje
Nikolino, sta Veli bakuta?? Veje li tamo?? :sm021:
Ma vec me prozivala kod majke da je se setim samo kad pada sneg. Kaze veje, prava mecava. Ne pada ravnomerno, pa ga ima od 10ak do 40ak cm. Na vrhu je sigurno vise. Sa staze kazu da ce biti odlicnog skijanja kako danas, tako i narednih dana. Brine me vetar i vrh staze. Nadam se da ce do vikenda ona mreza izdrzati. I tabac bi valjao veci, majku mu.
Aaaaa extraaa!!! Pozz bakutu!! :sm004:
Tabac - otpisi propalo, ono sto valja to je na Kopu!! :cool:
bio sam danas ludilo POWDER jedno 20 do 30 cm ne utabanog iznad onog sto je bilo, nas 4 na stazi vrh :)samo sto je dosta duvalo a i padao je sneg...dosao sam oko 2 sata reko da probam kola mogu li doci jer planiram u petak na Jahorinu a kad sam vec dosao reko aj da malo skijam:). banjavam na parking kod nove staze i idem iza bagera odlazim da skijam kad sam zavrsio u 4 ima sta da se vidi, put ne postoji prekrio ga sneg al nekako uz pomoc SSovaca, GSSa i dobrih Valjevaca izgurase me nekako do pumpe na put i tu je krenuo pravi pakao...otkazuje brisac naravno nemam lance brisem soferku rukom kroz otvoren prozor, smetovi NA putu do pola metra(na sred puta) al nekako sam stigao kuci...
kapiram da ce sutra biti super na novoj stazi kao i za vikend samo da ociste put
UZIVAJTE :sm022:
da ima snega na vrhu nije ga vetar oduvao
Auu bas si baksuz!! Kupicemo ti novi brisac!! :dziveli:
Al ono sto primetik je da na Divci ima vise snega nego na Zlatku. I ove i prosle god, bilo je duplo vise. Znaci klima se menja.
Super, znaci za vikend tamo,Zlatibor je ove godine pukao skroz.:sm008:
Ako nastavi ovako da pada,za vikend ce biti metar snega! Do kraja marta najavljuju padavine,tako da ce biti odlican mart kao i prosle godine!:yay:
Extra!!! Hvala svima što daju info. Možda i ja dođem na Divčibare na dan dva. Interesuje me koliko je staza udaljena od Valjeva? Ima li skija i koliko košta iznajmljivanje? Kakve su staze radnim danima, jel funkcioniše to radnim danima uopšte?
Udaljeno 1h od Va.. Ima iznajmljivanje opreme naravno, 600din dan!!
Mislim da ti je bolje da ides radnim danom - jer vikendom uglavnom bude guzva.. Sve radi normalno i radnim danima samo ako ima dovoljno snega..