Na stazi, ipak, deluje maaaalo bolje :sm011:
Pogled za štampanje
Na stazi, ipak, deluje maaaalo bolje :sm011:
Uffff, opet sam nesto izbrkao sa slikama, ali ipak se vidi dovoljno...
Zelena trava skijalista mog :glavaozid. Romane nesto ti se slike preklapaju i lose se vide. Sto iskrivi ovaj mali stapove :ski:?
Izgleda da sam ih suvise umanjio, probacu popodne da postavim neke bolje. A stapovi... prevarili me, prodali mi krive :sm004:
http://www.staraplanina-babinzub.inf...ji-300x224.jpg
-Donosimo Vam radosne vesti sa Stare planine, gde je trenutna temperatura -1°C, topovi za osnežavanje staza rade punom parom tokom celog dana.Pad dnevne temperature do -4 °C kao i veoma slab vetar od 2m/s, su bili idealni uslovi da se stavi u funkciji veoma moćan sistem osnežavanja ski staza na Staroj planini.
Put do ski centra Stara planina je suv i prohodan, vozačima savetujemo oprez u krivinama i usecima zbog manjih odrona.
Zimska sezona za Staru planinu tek počinje o tome svedoči i današnji prelep i sunčan dan u kome su uživali svi gosti koji su danas boravili na Staroj planini.
Za vikend se očekuje veliki priliv gostiju iz Srbije i inostranstva.Trenutno na Staroj planini boravi veći broj poznatih VIP ličnosti kao što su Mika Kostić , Goca Trzan, Poznati novinar učesnik „Farme“ Saša Jovanović!
Pogledajte našu današnju fotogaleriju sa Stare planine.
Detaljnije...
Pa jedan od razloga sto bjezim na planinu iz grada je da pobjegnem od televizije i raznoraznog sljama koji se mota po istoj, a Vlada nas obavjestava da ima VIP gostiju. Na Kopu me jako iritira Radio S na zicarama. Dodjes da uzivas na planini a oni bleje o politicarima i pevaljkama
koliko ja slusam radio S, oni redovno objavljuju koliko je snega na BZ, a pritom ne spominju ostale centre...
ne diraj namu radio S
Pa upravo radio S non stop tandrče o idealnim uslovima i famoznih 25cm snega koji ne mogu da se otope :sm021:
Da li rade topovi na Konjarniku i Sunčanoj?
Na Konjarniku tesko, tamo je uvek toplije.
Zna se koje su im staze prioritet trenutno...