Sta zavrsetak danas je bilo do -7 stepeni i skoro sve staze su radile, ima do uskrsa ovo da potraje sigurno a mozda i do prvog maja osim ako namerno ne zagase.
Pogled za štampanje
Sta zavrsetak danas je bilo do -7 stepeni i skoro sve staze su radile, ima do uskrsa ovo da potraje sigurno a mozda i do prvog maja osim ako namerno ne zagase.
pa za mene je kraj sezone bio danas, a to sto ce da rade zice je druga stvar, ne skija mi se bas na presporom snegu http://www.snow-forecast.com/resorts/Kopaonik/6day/top ;)
A verovatno ce biti skijanja i za 1. maj, kao i zadnje dve godine, gomile snega pored staza su spremne ;)
Vrhunski danas,sneg,sunce,magla...pa ko sta voli,najbolje je bilo od pola 4 kada je ogrejalo,a buraz i ja sami na krcmaru... x puta :sm021:. Radi sve sem Belih reka,mi smo najvise gazili Ledenice i Gvozdac,mada je posle sidro na Gvozdcu stalo,Krcmar i Duboke. Guzve ni na vidiku,ma vrhunski... :ok:
a kako ste se prebacivali na Krčmar ?
Od Pancica desno ispod zice (Duboka 1) ,odmah na samom vrhu,videces put garantovano.
Da,pretpostavljam da se tako zove... :) To je onaj ski put na mapi 21... :p
Bitterman, poslao sam ti pp
Auhhh, moram priznati da vam zavidim. Ja zbog poslovnih obaveza nema teorije da skoknem do kopa :(
Pozdrav i uzivajte!!!
...ali ja sam danas zavrsio sezonu...