ja ne skijam van staze ali MORAM da probam neku 82 ili 88 popodne kad "pukne" staza ili kad je mekana, kao sad za vikend sto je bilo.. Ako je onako kako pretpostavljam, onda sam resio: amfibija 88 ili apex ili rtm84 ili watea 88... :D
Pogled za štampanje
ja ne skijam van staze ali MORAM da probam neku 82 ili 88 popodne kad "pukne" staza ili kad je mekana, kao sad za vikend sto je bilo.. Ako je onako kako pretpostavljam, onda sam resio: amfibija 88 ili apex ili rtm84 ili watea 88... :D
Izvinite zbog skretanja s aktuelne price. Pre neki dan sam se vratio s Kopa i nije me mrzelo da napravim mapu staza za Google Earth. Sigurno sam napravio neke greske jer na nekim stazama uopste nisam skijao (Bela reka npr.). Ako neko zna bolje neka ispravi.
Pozdrav svima!
Nisi morao da se mučiš :)
http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=4859
Kako stvari stoje, skijaska sezona na Kopu se privodi kraju? Jel bio neko za vikend sada, kakvi su bili uslovi za skijanje.
Sve u svemu, ove godine je bilo dosta prirodnog snega i lepog skijanja!
Pozdrav svima!!!
cudi me da ce poslije toliko prirodnog snijega zatvoriti tako rano mogli su pripremiti dvije staze da rade do maja ovdje to rade na skijalistima koja su na 1000 metara manjoj nadmorskoj visini doduse ne ove sezone jer prirodnog gotovo da nije bilo:dontknow:
Ma nece zatvoriti jos uvek. Juce su radile sve zicare i sve je moglo sem Bele Reke 2 da se skija. Snega definitivno manjka i tezak je i raskvasen skroz, ali moze da se skija. Meni je bilo ok juce. Naravno da nije kao februarsko, ali meni hupseri nisu preterano smetali, a na crnim stazama se islo pristojnom brzinom tako da nije bilo lose.
Vratih se i ja posle odličnog produženog vikenda. Skijanje je bilo odlično, bez obzira na teži sneg. Ko je skijao Gobelje i Krčmar, uživao je. A poslastica su bile Ledenice i Gvozdac, koje su jednog jutra bile najbolje do sada po mom iskustvu. Sunčana dolina, u nedelju ujutru, savršena.
Što se tiče festivala, drago mi je da preko dana nije bilo ludnice i glasne muzike, jer je bilo savršeno za odmor i uživanje na suncu. Junior Jack i Basement Jaxx su izvukli utisak o festivalu.
Kopaonik polako usporava ritam i prelazu i mirnu varijantu nakon uzbudljive zimske sezone
Bice snega za jos puno skijanja. U SS se trude da produze sezonu. Nagurali su sneg sa strane, jer se tako nagomilan teze topi i spreman je kad zafali. Tako ce biti omoguceno skijanje na glavnim stazama jos mozda citavih mesec dana. Najavljeno je jos sneznih padavina i minusa, kada je moguce praviti vestacki sneg, a vode za to je vise nego dovoljno. Poranite u 9, pa na stazu i uzivajte!