ja na 90kg mogu samo amputacijom, il' da se merim u liftu! :D
Pogled za štampanje
ja na 90kg mogu samo amputacijom, il' da se merim u liftu! :D
apex ili spire kakav crni race ove jedu race skije za dorucak
za rucak dva para
a imaju vise pleha od golfa trojke:dziveli:
i ja imam vise kila od golfa trojke! :D
Ja ne mogu da pronadjem taj amphibio 88 na netu...
Taj 88 amphibio samo na stranim ski forumima ili jutjub
Ne mogu da verujem da prodje cela zima, a da na forumu nismo organizovali neko zajednicko skijanje za clanove na Kopu, barem 1 dan......
elan amphibio waveflex 88 xti:
http://www.skiforum.it/forum/recensi...che-pista.html
'fala macak :ok:
Zanimljiva skijica,ali jos nisam siguran u taj rocker fazon...Jedino da iznajmim pa iz prve ruke vidim kako mi lezi
ma da ne znas da ima(ako ga ima) rockera ne bi ga ni primetio ;)
kad se prislone skije jedna na drugu meni izgledaju kao da su "obicne". Ko je nekad imao u ruci skije sa pravim rockerom i amphibio znace o cemu pricam ;)
Na testu je npr volkl brudge imao full rocker, i kad se prislone skije jedna na drugu tacno se vidi da se vrhovi i krajevi(pocevsi od vezova) izdizu, ali to ne pogorsava karakteristike na stazi, cak sta vise, skija se odlicno ponasa u svim uslovima.
Macak, kada budem kupovao sledeće skije, obavezno uzimam 88 u struku. Metron me dobro služi već 5 godina, ali sada sam video da postoji nešto što je dosta bolje. Čak bih mogao da kažem da mi razlika između starog Elana Omni i Metrona 9, koja mi je izgledala ogromna kada sam prelazio na karving skije, deluje kao mala u odnosu na razliku koju sam osetio između Amphibio 88 i Metrona.