Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
A sto mislis da nije ziv:couto: :couto: :couto: :couto: :couto:
Pogled za štampanje
Citirati:
A sto mislis da nije ziv:couto: :couto: :couto: :couto: :couto:
Gde je to igriste nalazi ,bas me mrzi da gledam sve strane foruma ,sta se nudi?
itd..........
znam samo da je u bosni i da ima 3-4 staze:dontknow:
stvarno, šta je sa popom ? :confused:Citirati:
Pop svakog dana po dvadesetak poruka ispise a gde je sad:hair: :hair: :hair: :hair: :hair:
ja lepo kazem da pola njih :sleepy: :sleepy: :sleepy:
Igrišta se nalaze na putu od Zvornika ka Jahorini , na planini Javor.
Dakle : Zvornik->Milići->Vlasenica->Javor(ski centar Igrišta).
Imas na stranicama o ski centrimaCitirati:
Originalno postavljeno od pedja
Citirati:
Popu crko modem na kompu pa ne moze da se nakaci na net, jbg kad bude bice:mad:
au bre ljudi ziv je pop culi smo se...nemojte da se brinete
Ljudi, pa i mene dugo nema na forumu, sto se za mene niko ne brine:mad: Ja sam vazniji od Popa, kod mene stoje pare:deal:
Salim se, naravno. Cuo sam se jutros sa Popom, ziv je, zivlji nego ikad:yay:
Pozdrav za blagajnika:ok:
Hvala, Symone, hvala :dziveli:
stevaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pozdravi puno devojchicu molim te :) :) ;)
Blagajniče, nešto te nema otkad si onomad prebrajao lovu u Vlasenici???;) Nisam gledao thread, da se nisi prijavio za Francusku sa BataBanetom????:kez:
Šta si uradio sa svojim slikama? Nema ih ni ovde, ni kod DeWila, a Crazy nam se požalio da nije nabavio aparat jer ste ti i Ana stalno gledali:D (pozdravi bolju(ski) polovinu).
Pozdrav za Jovanitzu i Symona, sve forumaše i MANIJAKE!:ski:
Niko ne komentariše Miškov/Mladenov predlog za Bjelasicu ski vozom tri dana (u februaru)??!!!????
[quote=
Niko ne komentariše Miškov/Mladenov predlog za Bjelasicu ski vozom tri dana (u februaru)??!!!????[/quote]
Zavisno od raspolozenja i mogucnosti zaposlebnih, mozda treba uzeti u obzir i mogucnost da se ode i na dva dana skijanja, odnosno da se iz Bgd vozom podje u petak uvece.
Diskusija oko prevoza se odvija na temi: Ski centra Bjelasica . . . Ako bi poceo da radi Ski voz iz Beograda bilo bi najbolje, obzirom da je tada obezbedjen transfer od zelezn. stanice do grada.
Ako bi mogao, bilo bi dobro da se Wlad raspita za mogucnost najpovoljnijeg smestaja (Cile, Jelka, Dom mladih, ... ???) za opciju jednog ili dva polupansiona, kao i za transfer do skijalista.
A i da vidimo i kakvo je nase raspolozenje za termin i na koliko dana:
I nedelja: 3, 4, 5. Februar
II nedelja: 10, 11, 12. Februar
III nedelja: 18, 19, 20. Februar
IV nedelja: 24, 25, 26. Februar
Cenim da su Miško/Mladen upravo imali na umu to, petak posle posla polazak - nedelja uveče povratak. Jedino je malo nezgodno to sa prevozom od Kolašina do ski centra.
Što se termina tiče, ni sam još uvek ne mogu tačno da kažem koji bi odgovarao.:confused:
BTW, ne znam da li je ovo OFF Topic, ali sam sinoć čuo da je smeštaj na Goču (kraljevačka strana, tamo gde je ona bolja???? staza) na samoj stazi, u nekom ski domu pristojnog kvaliteta, svega 500 dinara za noć. Možda bi vredelo raspitati se o uslovima za jedan MANIJAČKI vikend i tamo??
Pozdrav,
Eh, da je Stevan stao na skije kao mali ... :smoke:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
;)
Pozdrav za Ski Batu danas sam bio sa Popom i razmatrali smo mogucnost za Goc treba ga staviti u ponudu pa da vidimo ko je zainteresovan mi smo za:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
AAAAA, evo i mene, bio sam danas kod Popa, nesto ga srcka zajebava, sinoc bio i u bolnici, ali neda se stari djavo u nedelju uvece krecemo na Zabljak:yay:
Kako je Pop posto cujem da mu nije dobro i jel popravio Komp
Ako je potrebna pomoc oko Popovog kompa stojim vam na raspolaganju.
Sutra, u nedelju dana gospodnjeg, jedna grupa SKI MANIACA daje se u pohode Crne Gore, tacnije Zabljaka. Pop nam je otkazao putovanje iz zdravstvenih razloga. OBRAZ MANIACA ce osvetlati:
Milance
Mihajilo / maniac junior/
Kum Vlada /maniac u pokusaju/
Kuma Dragana /sta reci za kumu/
Lazar /maniac junior/
Joca /maniac, a jos uvek to nezna/
Aleksandar /maniac junior/
Bata Bane /o meni vec sve znate/
Tijana /buducnost maniaca/
Djordje /maniac kengur, zivi u Sidneju, Australija/
Misko /bas maniac/
Flow /maniac border/
Tamo nas cekaju Wlad i Daki:yay:
Ekipa snova :glavaozid :glavaozid
Pozdrav za SKI MANIJAKE one koji to jesu i one koji ce to postati koji krecu put Zabljaka dobar put jos bolje skijanje:ok: a jedna manja grupa SKI MANIJAKA u zacetku sutra ide na Igrista :ski: da osvetla obraz naseg udruzenjaCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
To Lave! :ski:
Pozdrav za Miska mogao si nam se pridruziti i jos neko iz ekipe:ski: :yay: :yay: :yay:
Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Ziv bio brate ti nama, i sve najbolje na Igristima
Misko oprosti sad sam video da pichis na Zabljak tako da ne mozes s nama na Igrista ne mozes biti na dva mesta odjednom sto je i normalno:ok: jos jednom pozdrav za ekipu koja pohodi Zabljak:yay: :ski: :cug:
Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg . . .
Citirati:
Originalno postavljeno od admin
Hvala ziv bio:ok:
Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg i puno sunca!
eeeeeeeej drugari lepo se provedite :)
flow spusti se koji put i za mene :) :) :) pooooz svima
srecan put
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Bilo je reci da ces i ti da dodjes
Svima koji putuju na Zabljak,zelim da UZIVAJU i da imaju lepo vreme,dobro sredjene staze i sve sto je potrebno za maximalni uzitak!Strasno mi je zao sto nemogu da idem sa vama,ali sta da radim protiv ovoga se ne moze!Pozdrav,POP:yay: :ski: :dziveli: :bootyshak :glavaozid
O pa pop se vratio!!! Jesi ziv matori?
Jesam ziv i evo me posle nekoliko dana problema sa kompom.Vidim da je i dalje vrlo zivo i to me raduje,kako si ti?:dziveli:
Pa nije lose, evo pratim vasa desavanja i nadam se da cu se uklopiti u ovu varijantu za Bjelasicu :dziveli:
popeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee coveceeeeeeeee pa de si tiiiiiiiii?????xexexexeexe
izvinjavam se ali morala sam :)
:yay: :yay: :yay: pozdrav za POP-a od ekipe koja je danas pohodila Igrista staza vrlo dobra snega do mile volje malo je magla pokvarila uzitak:ok:
Pozdrav za sve SKI MANIJAKE od ekipe koja je danas pohodila Igrista strasno ste nam nedostajali ali ima vremena okupicemo se negde u jos vecem broju nadam se :yay: :yay: :ok: