Gde cemo skijaiti ako burderi preteraju, a sveminarci budu na sidru !!!?
Pogled za štampanje
Gde cemo skijaiti ako burderi preteraju, a sveminarci budu na sidru !!!?
Trka je na Javorovaci a seminar na Savinom kuku
Kakva je situacija bila danas? 'el da dolazim u petak sa ovim mojim fotografima? :)
Palo je 30 cm snijega, ocekuju se padavine i narednih dana
Pada ko blesav.......
koliko ima snega i kakvo je skijanje,realno?
Sinoć sam došao, u subotu staze nisu radile jer je sneg vejao ko nenormalan, a vetar još luđi, spustio sam se 2put na onom bebi liftu, eto čisto da navučem skije. U nedelju je bilo još toplije, niz ulice su tekli potoci i nisam ni poželeo da skijam, fotkali smo i odmarali do 12 i malo ranije krenuli kući.
Mislim da ti nisu neki uslovi, jako je toplo. Ako nemaš plan za neko inostranstvo, udahni malo svežeg vazduha tamo. što da ne. Nije da trenutno imaš bogznakakv izbor u blizini.
CRNO - BELO
Neobican vikend na Durmitoru! Mokro - ali,,, - nije smetalo, ; bas dugo se putovalo### >>> u mnogo kafana se stalo:dziveli: ; omasili smestaj - ali odusevljeni cenom $$$ ; kod Dakija najbolja Coca-cola u CG, prava americka - ali, nestalo:cug:; pre smo mi stigli u Valjevo nego je Glista dosao sebi ! :sm021: ; atmosfera losa, ali finis fantastican:
:sm019::sm019: N'Igor i N'Vita (najstariji skijas na svetu-172 godine) su taaako odigrali sve vrste okretnih igara po stolovima i stolicama (u kaffe "OR'O" - jedinom MNE kafeu sa 8 zvezdica), da ce Daki morati bar 3 puta da hobluje sve osim plafona .....
ha ha ha ha:)
Kako se zove cica na slici, GENIJE!!!!!!!!
Vita iz Valjeva, 72 godine - odusevljen sto je prosao na seminaru:sm019: