ma jok, znas da me te alpske discipline nikako ne tangiraju.
A Tinu sam obozavao i kad nije bila top (a obozavao bi je i da uopste ne skija) :sm019::sm011:
Pogled za štampanje
Tina postala djavolcic 999 :sm017: bjezi za duplo
Zlo i naopako (666 i 999) :sm004:
A jjij kakva trka, ko nije gledao, zeznuo se....
A koje tek razlike u vremenima...
Kakav kiks Hirschera samo par kapija prije cilja!!!A do tad je nevjerovatno skijao!
I opet Ligety prvi u GS-u...
Hirscher je danas potvrdio da je vanzemaljac!
Niko da pomene trenutak istorije: Tina Maze je 6. skijašica u istoriji koja je ostvarila pobedu u svim disciplinama svetskog kupa.
Da ja dodam, jos jedna stranica istorije je ispisana skijama Johana Klarija, koji je u Vengenu vozio brzinom vecom od 160 kmh, tacnije, njegov rekord je 161,9. Sledece subote na programu je Kicbil, najprestiznija spust trka.
Jel moze neko da postavi link za stream, posto na TV-u nemam gde da gledam?!
Stvarno legendarni kitzbühel. Ne pamtim kad sam bolji spust gledao. sutra ce slalom biti ludilo
Zao mi je sto kasno vidjeh ovaj tvvoj post, ali valjace ti za ubuduce...
http://www.frombar.tv/
Spektakl u Kitzbuhelu, stvarno. Gledalaca isto kao nikad ranije...
Dobra trka, al kako čovjek napravi salto...
http://www.youtube.com/watch?v=eQyHv5Kx3ds
Salto Mortale...
Isto mi se cini da je Fill svjesno napravio ovaj salto kad je vec bio svjestan da ode dodjavola...a i malo se rukom za mrezu bio uhvatio pri uzlijetanju..:sm022:
uhvatio se rukom za mrezu a inercija skija je uradila svoje
Da ne otvaram novu temu za WM. Vidim niko ne kometarise desavanja na svetskom prvenstvu. Definitivno vest dana pad Lindsey Vonn. Nadam se da nije nista ozbiljno jel sam se bas radovao borbi nje i Tine.
Snimak pada
Ja bih prije rekao sa je ozbiljno...Zestoko je pala.
Na žalost, mislim da je vrlo ozbiljno. Onakvo sabijanje kolena pri doskoku ne može da prođe bez pucanja ligamenata (ako ne i neke gore posledice). Brzina+skok+težina same skijašice... Još povrh svega mi se čini da se njoj baš ta skija nije otkačila.
Velika šteta ne samo za Lindzi lično već i za takmičenje koje je obećavalo fantastičnu borbu dve skijašice u čak tri discipline.
Kako god, mislim da je Tina zaslužila zlato i steta što je taj njen uspeh obeležen ovakvim padom najveće konkurentkinje.
Sta su javili je da je pokidala ligamente i da ima prelom potkoljenice ali mislim da to jos nije zvanicna vest
Dok nekom ne smrke nekom ne svane. ovo je sad Tininih 5min. sad moze sve da osvoji
Gledajuci ovaj nocni slalom tek se vidi koliko su Kostelic i Ligeti za klasu bolji od svih u slalomu. Raj za oci
Tacnije koliko je Ligeti bolji
Iako su svi na vrhu provirivali da vide start Kostelica
isti je morao biti brzi na slalomu bar za jos 30-40 stotiniki
i jos toliko na spustu da bi bio zlatan,
ali na zalost Zlatan je samo Ibrahimovic
To stoji ali njih 2 su klasa iznad ostalih kad je slalom u pitanju
Ligeti za klasu iznad Hirsera u slalomu?
Posmatramo samo ove sto su zavrsili trku
Svaka cat za Tinu
@ skimen Veliki poz i cestike za sunarodnicu. Imate cime da se dicite
Massi je bolid, ali da je napravio cudo od nje, to niko ne moze da mu porekne.
Samo sa njenom željom i pristankom te talentom....znači on se bez toga može postavljat na glavo, tako da je on nikad i nikako nije stvorio-ona je postojala i prije....ide mi na nerve sa svojim egom i konfliktom, pogotovo za ovo poslednje ga je trebao Kunc ošamarat izpred svih....
Postojala je pre, ali sad je najbolja i najkompletnija skijasica danasnjice. Mislim da je Massijeva zasluga tu prilicno velika. Da mi je odvratan, jeste...i potpuno verujem u Kuncuvu pricu i bilo mi je jadno kada je Massi poceo nesto da se vadi. I nije mu ovo prvi incident...
Ne zalazim koje ciji trener, verovatno si upravu, sta je tu je. Mislio sam licno na sportistu kao predstavnika jedne nacije
Ma naravno, Tini svaka cast...to je neverovatan uspeh. Nego krenulo u tom pravcu...
Izbio je nedavno incident izmedju trenera i decka Tine Maze, tog Massija, i trenera tehnickih disciplina u Slo timu, Kunca. Ovaj Italijan ga je valjda udario...
Naravno da svi mrzimo Tininog momka :-)
:D
Ja vise mrzim decka Lindsey Vonn, ako ga ima sad.