nisam siguran, ali mislim da tamo gde mi treba da idemo nema zicara.Citirati:
Originalno postavljeno od valdevit
najbolje da ti neko ko je vec bio tamo, kaze...
Pogled za štampanje
nisam siguran, ali mislim da tamo gde mi treba da idemo nema zicara.Citirati:
Originalno postavljeno od valdevit
najbolje da ti neko ko je vec bio tamo, kaze...
pa,koji cemo vrag onda tamo :confused: da peshachimo :confused:
pa ja ne znam sta ste mislili da ce sada da rade zicare... naravno da mora da se pesaci
... ... ...
e tesko da cu da stignem sada ali za 29.11 ides 99%
i voleo bih da idem 13.jula na durmitor , to mi je mnogo blesavo da skijam leti i posle se pravo spustis na more :)
ljudi,
u oktobru na Durmitoru nema skijanja, nazalost.
Glecer je veoma mali sada i pun je blata i kamenja.:(
Ostavimo to za jul, vidjecete, to je nesto nevjerovatno!
Evo nekih slicica iz Austrije 2005
http://www.flickr.com/photos/63488934@N00/?saved=1
http://www.flickr.com/photos/63488934@N00/?saved=1
Bata Bane
kako dobre slike :eek:
... ... ...
ja imam onu iguanu od pre dve godine jeste da nije bila skupa oko 120e i super je model ima i fantomku i pojas, ali pocela da se raspada, sta ti je kvalitet :)) e da bilo je u fitexu na kopaoniku jakna i pantalone kappa za oko 100e pantalone 3500 i jakna 5000 nije lose izgledalo, mada je bio i onaj kappa lepi komplet sa onom jaknom sto ide uz telo videli ste sigurno on je valjda bio oko 200e. valjda ima i sada
da li se ide ili ne?
sto se mene tice ja sam da se ide bez obzira na sve :cool: .
do pisanja ...
.. ... ...
Ja sam za. Ski jakna za te pare mi treba u svakom slucaju;Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
I ja sam za! A jesi li video sta od jakni?
... ... ...
XL Brate, treba da se vidimo da skpimo lovu.
nisam razumeo , pogledacu ujutru koja mi je velicina jakne ja mislim da je XL :confused:
Eto sta ti je nedostatak koncentracije:-) Moj se odgovor i odnosi na to sto si ti napisao, samo sto pitanje nije trebalo da glasi "Jesi li video sta od jakni?" nego "Jesi li video sta od pantalona?" :o Lapsus...Citirati:
... ... ...
Meni jedna, valjda XL
Evo nekih ski linkova, pa kad imate vremena moze covek svasta korisno da nadje
Moji omiljeni su : ovaj sajt, skijanje.hr, Koruska_Intermaps (mape skijalista u Koruskoj), Snezni telefon (pregled skijalista u Slo), Lift-World (sve zice na svetu, naravno nema nasih), i ceo deo Prognoza
Pozdrav
CrazyKong, citas mi misli! Taman sam hteo da otvorim novu temu o ski sajtovima. Hvala ti!
Konacno je zivnuo ovaj forum(za razliku od starog koji je na zalost unisten) i konacno nesto interesantno na ovom forumu-Ski Manijaci!Pozdrav svim ski manijacima,zelim vam da istrajete u interesantnoj ideji,samo da se ne zavrsi sve na kupovini jakni,a od skijanja nista... :confused:
... ... ...
... ... ...
Citirati:
To za ponedeljak je ok, a imamo i potencijalnu varijantu za stampanje - od mog druga drug ima brata :rolleyes: koji to radi, ne znam detalje, nazvacu ga pa mozemo kad se vidimo prodiskutovati o tome. Za Pancevo sam ti rekao juce.
Pozdrav,
Stevan
... ... ...
Ja jesam raspolozen za skijanje, glecere i sl. Ali vise za akciju nego za jakne i sl. stvari. Znaci vi se organizujte, a meni ako bude odgovaralo javicu se :).Citirati:
... ... ...
Nemoj da se ljutis, nemam nikakvu zelju da bilo koga vredjam, niti sam to radio.
To sto pominjes slike, hteo sam da pokazem (ne tebi, nego svima) da forum nije dobro mesto za postavljanje slika (posto nema skaliranja slika i sl. fore) i da postoje besplatni sajtovi koji mnogo bolje rade posao - www.flickr.com je sjajan za to - i ti si napravio super posao - i svidelo mi se kako je ispalo. I mislim da sam mozda pomogao sa sugestijama...
I da, tvoja oprema me je interesovala posto imam ovde prijatelje koji trebaju da kupuju opremu, nekima sam rekao da imaju popa na forumu pa da mu se jave posto imas dobru polovnu opremu..
Zasto ti ne bi verovao? Smatram ovaj forum krajnje iskrenim mestom, nisam video jos da je ovde neko lagao ili varao ili sl. i mislim da se to nece ni desavati.
Meni licno ne treba jakna, bilo kakva, pa ni unifrormisana. Posto mi ne treba, ja se nisam ni javljao. Posto si me ti _pitao_ zasto se ne javljam ja sam i odgovorio, direktno.
Zasto je _vredjanje_ ako kazem da sam raspolozeniji za akcije nego za jakne? Vi ste se nasli u BG i pricali / dogovarali sta vama odgovara i ja to postujem, zato se nisam ni mesao - ali zar moram i ja da uzmem jednu takvu jaknu da vas ne bi uvredio?
Smatram da su te jakne sjajne, kao sto kazete da su skroz OK za jako male pare. Ali meni jednostavno ne treba posto imam jednu koju koristim samo za skijanje i skroz sam zadovoljan sa njom....
Nadam se da sam razjasnio sta sam hteo da kazem i da nece vise biti nesporazuma.
Sorry ako sam ikoga uvredio svojim recima na forumu.
ja sam za druzenja i skijanje ali kupio sam jednu jaknu II 05 sa kojom sam bas zadovoljan.
meni je rano u kolarcu u 18.00 u ponedeljak (duznost zove).
neka neko prosledi banetovu adresu pa se vidimo kasnije kod baneta.
do pisanja...
.. ... ...
Ja u ponedeljak ne radim i taj termin mi odgovara. Ljudi ako vam je Lestane daleko nikakav problem da sednemo negde u gradu, a ako vam nije daleko utoliko bolje. A sto se tice ovih jakni to nije moranje ide iskljucivo na dobrovoljnoj bazi posto verjem da svi pripadnici MANIJAKA nece moci da ide na skijanje zajedno.
Nesporazum, pazi ja necu mocu skoro 100% da budem ni na jednom sastaku u BG, posto zivim u PG..
A to da se vi ogranizujete, to sam mislio radite vi kao da mene nema, posto necu biti dostupan u BG, a verovatno ni nigde cele jeseni (porodicne obaveze, jos jedno dete dolazi). A bilo bi mi drago da vi "radite", zato sto sam i sam zainteresovan u buducnosti za extra vikende :).
Brate svaka zanimljivost sa sastanka ce ti biti prenesena.
SKINUO SAM JOS NEKE SLIKE IZ AUSTRIJE ONE SU NA STRANI 9 pa koga interesuje... ;) ;) ;) :cool:
Eee, AMATER brate vidis li da si jos uvek JUNIOR, a mi samo MEMBERI ha ha :D :D :D
... ... ...
ti i ja smo se culi preko telefona i dogovorili smo se za ponedeljak, ali hocu i zvanicno da kazem: vidimo se u ponedeljak :D . imam predlog za jakne, logo ne bi trebao da bude prevelik ali ce se videti ako je postavljen na dobro mesto i ako je dobro dizajniran, i bolje je da bude manji a na vise mesta nego jedan ogroman preko celih ledja (kako znam? pa to mi je posao :) ). eto, to je neki moj predlog sto se tice jakni.
sto se tice banskog, dogovor je pao da ja malo propeglam po netu i kontaktiram jednog lika i da vidim koje su cene i uslovi da se ode na ovo eXtra skijaliste. cim saznam sve potrebne informacije bacam na ovaj i na snowboard topik pa vi vidite kako kome odgovara. ne bi bilo lose da se odlucite u sto kracem roku da bismo mogli bukirati mesta za sve i po nesto nizim cenama. za sada nas je 6-oro sigurno koji ce ici bez obzira na sve. ja znam da ja idem makar sam. :D :D :D
... ... ...