ocu i ja s vama.:(
Pogled za štampanje
ocu i ja s vama.:(
najjaca slika u Evropi
http://members.lycos.co.uk/infinity2...s/DSCN1690.JPG
Pozdrav za jovanitZu koja je sirila neobjasnjivu pozitivnu energiju mada me je malo razocarala ovim "sledeci put te ucim da vozis skije" ja sam vec skijas ha ha ha bar sam do ovog trenutka tako mislio ha ha ha:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Misko je pokazao da je u svakoj situaciji DJAVO:)Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
xexexe symone sorry :)
a i ti si bogami bio super...uvek si me slatko nasmejao xexexexe
@misko
auuuuu misko ala si bezobrazan :) xexexexexexexexexexexexexexe
p.s.VELIKI pozdrav za popa i njegovu rakiju xexexexe
Ovu priliku cu iskoristiti da izjavim saucesce samom sebi sto nisam bio prisutan...
Raja sa slika izgleda odlicno.
Pozdrav svima,posebno najvecem.
ps.
Jovanitza,prototip si borderke.
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Da, ali ja ne mogu da dodjem u BG do npr. 05:00 jer nemam autobus, a nemam svoj prevoz, pa.... ????
Dodji dan ranije uvece tad valjda imas bus, idemo da blejimo do kafane ja te vodim :dziveli: i ujutro u 5:00 se nalazimo sa ostalim ski manijacima i krecemo put skijalista :ski: .Citirati:
Originalno postavljeno od adwarf
Hmmm, interesantna ponuda :). Dogovoricemo se. :dziveli:
A da li se planira nesto uskoro, neki vikend ili slicno?
Svima koji su bili se zahvaljujem i nemogu objasniti koliko mi je bilo lepo sa vama!
Posebno se zahvaljujem u svoje i ime SKI MANIJAKA gospodinu Vitku na sjajnom prijemu,organizaciji i domacinskom ponasanju prema svima koji su isli na ovaj ski vikend!
Momci iz Sapca,svaka vam cast...sa vama uvek bilo gde na skijanje
Jedan od hiljadu razloga da se SKI MANIJACIMA prikljucite je i ovaj...
Ekipa iz Panceva je ovaj ski vikend ucinila jos zanimljivijim,pozdrav Manijacima iz Panceva...
Posle trke organizovane samo za MANIJAKE usledilo je i cestitanje za osvojene medalje...
I za kraj grupna fotografija SKI MANIJAKA koji su se zatekli na gornjem platou ski staze IGRISTA...
Pope fotke su vam super. Zao mi je sto nisam bio tu i nisam pratio postove. Sigurno bih issao. Reci mi da li planirate uskoro neki weekend?
Druze bicemo na Zabljaku od 23.01 do 30.01 Bata Bane,Misko,NSW,Milance,Tijana,Marko,Sara i ja,pa ako mozes da se organizujes da tamo dodjes sa jos nekim eto prvog vikenda!Ako ne organizovacemo u februaru nesto!Pozdrav,POP:yay: :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od adwarf
Pope legendo pozdrav od Borisa!!!:dziveli:
Za sutra obecavam i moje fotografije. . .
Pozdrav svima
Borise majstore ako postoji i 1% da mozes da dodjes na Zabljak,mi te cekamo!Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od boris
pope ne kapiram,sto i taj?Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
p.s.Ej super smo ispali na slici xexexexe
stevane pozdravi devojchicu puno molim te :)
xaxaxaxaxa izvinjavam se ali morala sam da se nasmejem...xexexexe sto ja?Citirati:
Originalno postavljeno od bosanac
p.s.Pope imash pozdrav od moje mame xaxaxaxaxaxaaxaxaxaaxaxaxaxaxa :cug: :cug: :cug: :yay: :yay:
Spojio si lepo i korisno...
Ko ume, njemu dvije...:kez: :ok:
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Čekaj, jel' to znači da i mama ide na sledeći vikend, da će mu se ispuniti želja ??! :D
a ne ne...mamu nigde ne vodim xaxaxaxaxaxaxaxa
U toku je postavljanje galerije slika sa Igrista. Slike su u rezol. 1600x1200 pa ide sporo sa prebacivanjem.
Kasno je, pa ako ne prebacim sve velike slike veceras, bice dostupne sutra ujutru.
Link: www.skijanje.co.yu/ski_manijaci/igrista_januar2006.htm
http://www.skijanje.co.yu/ski_manija.../IMG_8343m.jpg
E Zoki, svaka cast :ok:
Mozda bi bilo dobro da ti damo slike i sa drugih pohoda pa da ih stavis negde...