Jos ce se dosta sastanciti oko svih buducih ulaganja, probacu ovih dana da saznam nesto detaljnije, pa javljam. Inace, moje licno misljenje je da ce ih sve popraviti :ski:
Pogled za štampanje
Jos ce se dosta sastanciti oko svih buducih ulaganja, probacu ovih dana da saznam nesto detaljnije, pa javljam. Inace, moje licno misljenje je da ce ih sve popraviti :ski:
I zvanicno (sa sajta SS):
Javno preduzeće „Skijališta Srbije“ i Holding kompanija "Fond Ineks-intereksport" u restruktuiranju potpisali su danas ugovor o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar „Brezovica“. Ugovor su potpisali generalni direktor JP „Skijališta Srbije“ Nebojša Nedeljković i generalni direktor Holding kompanije “Fond ineks – Intereksport” a.d. Saša Samardžić. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i državni sekretar za turizam Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Goran Petković.
Prema Petkovićevim rečima potpisivanje ugovora o osnivanju ovog preduzeća je od izuzetne važnosti, jer će se na taj način pomoći našem stanovništvu i privrednim subjektima na Kosovu. „Cilj ovog preduzeća je oživljavanje i revitalizacija našeg poznatog planinskog turističkog centra“, istakao je Goran Petković.
Formiranje DOO Ski centar „Brezovica“ predložilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u okviru sprovođenja Akcionog plana za Kosovo i Metohiju. U naredne tri godine u Brezovicu će biti investirano, prema planu dugoročnog ulaganja, oko 40 miliona evra.
Generalni direktor JP „Skijališta Srbije“ Nebojša Nedeljković je prilikom potpisivanja ugovora o osnivanju ovog mešovitog preduzeća istakao da je ovo samo prvi korak u razvoju Ski centra Brezovica. „Siguran sam da će već sledeće godine skijaški centar Brezovica biti mnogo bolji i otvoreniji za skijaše kako iz Srbije tako i iz celog sveta“, rekao je on.
Pizzeria Tina, majstore, kakva je situacija na Brezi? Do kada ce da bude skijanja? Ja planiram jedan pohod sa drugarima pa me interesuje koliko ima snega :cool:
Snega ima jos uvek dovoljno, ako dolazis pokusaj da dodjes za vikend, zica ce verovatno da radi i u Subotu i u Nedelju. Naravno to nije 100% sigurno ali takva su obecanja radnika INEX-a. Pozdrav
A ovako odokativno, kakva ce situacija biti vikend pre i za vreme uskrsa? Da li ce biti snega i da li ce sljakati nesto?
Izvini sto sam dosadan, ali nisam bio na Brezi 9 godina, a pre toga sam isao svake zime po 20 dana...
Sta god da kazem slagacu te. Ja mislim (nadam se) da e snega biti bar jos mesec dana (na stazi) a da li ce zica da radi, stvarno neznam. trenutno zica radi svaki dan (neki studenti su tu do srede) a da li ce raditi za Uskrs, neznam, iskreno se nadam.
Ako dodjes vidimo se
Ako dolazim, vidimo se. Hvala na informacijama!
i drugi put,
Zica danas ne radi :(
Ali je zato radila u Nedelju, dan je bio savrshen!
sta ce biti do uskrsa?
da li postoji neka mogucnost da ce nesto raditi?
Blago vama, jos skijate..
Neznam za zice ali snega definitivno ima dovoljno.
Eto dugo nisam bio na netu. Na Brezovici je padao sneg prekjuce (da ne poverujes). nije dugo ostao ali bio je jedno 15 cm novog snega. napravio sam slike ali su na telefonu pa jos uvek i nisam prebacio na PC. Na stazi ima sigurno barem 1 m snega. Slike nekom drugom prilikom.
POZZ
Evo slike od pre neki dan.
POZZ
Prilog 1847
pa jel radi zica ???
ovo izgleda nekako jadno, u 2006. ste ako se ne varam skijali do kraja maja
Verovali ili ne jos uvek izgleda isto, da zica radi bilo bi skoro pa dobro. ovako izgleda jadno, slazem se.
Na zapadu nista novo
Pozz brezovackom narodu :dziveli:
Mnogo ste bre juzno za ovu hladnocu :D
http://www.skijanje.co.yu/Index/Img/bullet.gifBrezovica - Prvi sneg na Šar Planini
05.10.2008. Oktobarski sneg je zabeleo mnoge planinske vrhove pa i Šar Planinu. Evo kako je izgledala Brezovica.... Foto: SnowNjeri
Slike postavljene na Galeriji sajta!!!
POZDRAV je li istina Da je dala Vlada Srbije 1 milion Dinara za Popravlanje zica i hotela molike?
Sto se tice investiranja u Ski centar Brezovica, bilo je puno prica. Ja nisam siguran koje su tacne a koje nisu, jedno je sigurno, 2 zice su sredjene, dvosed ispred picerije i dvosed (lavlja vrata). Radnici u inexu su dobili 7 plata a duguju im jos 4. Sezone ce biti. Sada cekamo samo sneg.
Pozdrav sa Brezovice
Igor
Da, Sto se tice hotela, nisam video da su ista ulozili a ni ratraci nisu menjani.
POZZ
znachi i dalje je tu onaj tabach shto ima onaj nesrecni mali tochak, koji izgleda kao da je skinut sa rashodovanog traktora, i onaj tv ispod sedishta :D
Super zanci ima ce sezone ove godine. Danas je bio jedan moj drug na planin, pricali smo telefonom reko mi da rade o zici sto ide ka lavlje vrata, sigurno ove godine bice vise skijanja. Pozdrav do novih informacija :)
any fresh news from brezovica ?
Pozdrav ako ima neko nove informacije o brezovici el palo dovolno snega el je sve spremno da pocne nova sezona.