-
Dizajner ima prav za prav pravo, varenje je shajt. Nista od toga, ili ganjaj nekog majstora, metalostrugaca, masinbravara ili koja je to vec pozeljna zanatska strucnost, hebemli ga? Pa da napravi nesto ili narucuj iz svijeta negdje, ja ct ti pogledo lijevo desno ako sta naleti, pa bi ti poslao postom, ali nemoj nista da ti obecavam, bas cu pogledat po ovim nekim forumima. Elem brez stopera se nemere. :)
-
Pa da, juricu metalostrugara na leto, imam dovoljno vremena ;)
A ti ako nadjes javljaj, ostacu ti duzan do kraja zivota :D
A za postom nema potrebe, eto mene u "tvom kraju" za queens day i par dana okolo :)
-
Nema vise queensday, sad je kingsday, na tron od aprila stupa lokalni Aca Prase, pa praznik postaje muskog roda. Ja na zalost nisam tu, u to vrijeme idem u neku prirodu na 10tak dana ;)
Ali evo vec sam gledo imali kakvih ponuda, naiso cak i na post nekog ko je bio takva drugarcina da je u lokalnoj ski komuni poklanjao kocnice jer su mu zabunom poslali dva para, a covjek platio samo jedan (vidis da na Zapadu nisu svi shkutori, ima ljudi siroke ruke) ali od 110mm i to je bilo prije par dana, vec se prijavio neko da preuzme :(
-
Narucih stopere(130 mm siroke) preko planetbikea, stigli su u Srbiju, jos samo da stignu u prodavnicu i da ih preuzmem. Sve pohvale za planetbike i zaposlene :ok:
-
Pogledaj na ovom linku... Nisu za Tyroliju, ali su 132mm
http://planetbike.rs/pbshop/Ski%20op.../Vezovi/11566/
-
Kao sto napisah, narucio sam, stizu za dan, dva :)