-
Moje jos nisam, ali jesam prosle godine u martu na ski testu koje je organizovao P.B. Sobzirom da je vreme bilo suncano (staze nisu bile tvrde, popustile), skija se super ponasala. Pri vecim brzinama, kad pustis skiju, oseca se da skija malo trese(pretpostavljam da ce skija na tvrdjim stazama malo vise tresti). Meni je skija bas legla, mozda zbog toga sto nisam dugo skijao. Polako savladjujem karving tehniku. Naveo sam ove informacije jer ti mozda mogu pomoci pri izboru. Kod moje odluke za kupovinu ovih skija uticalo je misljnje drugi clanova foruma, pre svega Stekana. Zatim sledi ono najvaznije, proba, i nema greske. Nadam se da sam ti barem malo pomogao.
-
Jesi,hvala...idem sledece nedelje na Kop i hocu da iznajmim 78ti,pa da probam...ako mi budu odgovarale uzimam ih...samo ne znam da li da ih uzmem sad ili da cekam sledecu godinu da izadje neki novi model pa da ovima padne cena ili sadda ih uzmem na popusu?
-
P.B. zadnjih par godina odrzava test skija pocetkom marta, skija za narednu godinu. Bilo bi dobro da ih pozoves, da vidis kad je test. Mozda budes u mogucnosti da uklopis termine. Time bi isprobao vise razlicitih skija, razlicitih duzina, sirina, tvrdoce... Uzmes ono sto ti najvise odgovara.