Pa gde na skijanje bez Nutele....?!?!
Jedan drugar je pojeo 3 velike (ako se ne varam svaka po 750g) za 7 dana skijanja.
Pogled za štampanje
ajde, doručak jak, ok. Ali taj ručak bi trebao na kraju skijanja. Poslije ručka, posebno kada se nakrka malo više, pa još pivo... sve to oko 13-14h... ko će onda poslije na stazu. Ove sezone ću to izbjegavati. A opet, ko će odliti onim finim austrijskim kolibicama, pa još kad zamiriše dok si na stazi :smoke:
Bolje je:
- Doručak - oko 7-7 i po najkasnije. Svega (jaja, hljeba, pršute, iha....)
- Na stazu u 9. Pauza oko 13h, ali samo nešto slatko + piće, kafa i slično
- Ručak, ili večera, kako dođe, na kraju skijanja- oko 4-5
- Kasnije još malo voća
:dziveli:
pa kuvano voće - šljiva, grožđe
i to samo iz medicinskih razloga
:sm018:
Ni meni.
Imam dovoljno vremena u gondoli da pocepam cokoladu ili mozda i sendvic ako ponesem i popijem malo soka. I još i odmorim.
U kafanu sam samo 1 svratio na dnu staze Sache u Tinju i to da bih samo malo ugrejao noge na kaminu, a gle čuda kamin bio samo u delu za rucavanje i tu da bih se kao ogrejao na brzinu pocepam šniclu sa pomfritom , a oni mene pocepaše za 30 eur ko drumski razbojnici:sm022:
:sm018:
Ma na stazi samo cokoladice i neki sok. Pauze nema!
Skijashki post :D stalno praktikujem na stazi :D
Kad skijam samo na zici stavim nesto u usta(uglavnom bonzite i voda). Jednom sam na brzaka pored terrain parka sherovao Croque Monsieur.
Sto se tice dorucka, obilno svasta. Ruchak takodje ali posle skijanja i naravno vecera.
:ok:Citirati:
Meni nikako nisu jasni ljudi koji prekidaju skijanje da bi rucali.
osim mene poznajem jos nekog koi ide sa mnom i isto praktikujeCitirati:
Skijashki post stalno praktikujem na stazi
Kad skijam samo na zici stavim nesto u usta(uglavnom bonzite i voda).
Ja retko imam drustvo za takvo besomucno celodnevno skijanje, ali tu je uvek iPod ;)
Mada, kad me iscimaju, svratim na kafu negde na 20 minuta.