izvinjavam se na ponavljanju, nisam znao da tema vec postoji
Pogled za štampanje
izvinjavam se na ponavljanju, nisam znao da tema vec postoji
@ Grazer
koliko si platio Komperdell Airshock back protector, i u kojoj radnji u austriji si ga uzeo...
i jel mnogo vruce u njemu...???
Uzeo u Giga sport-u. Full cjena je 169,95 a uzeo sam ga za 90eur. Trenutno imaju akciju -20% + imao sam neki vaucer + povrat PDV-a.
Nisam imao prilika jos da ga testiram na stazi ali koliko vidim nije vruce. Ovi novi modeli su puni rupica tj plastika i spuzve su "disajni" materijali a prsluk je kao onaj clima cool materijal tako da ovo dodje kao stitnik i kao termo majica tj 2 sloj.
hvala...napisi koji comment kad ga ispribas na stazi, mislim samo sto se tice grejanja....
Sto se tice grejanja barem u mojem slucaju prevruce.Znaci nosio sam ga direktno na prvi sloj a preko njega drugi sloj. Mislim da prvi sloj zbog njega ne moze da obavlja svoj posao tj da dise. Ne da mi je bilo toplo vec i kad sam zavrsio skijanje ledja su mi bila sva mokra.
Mozda nisam trebao drugi sloj oblaciti jel u ovoj kombinaciji kao da nosim dvostruki drugi sloj ali svejedno su samo ledja bila mokra
ufff...toga se i ja plasim, ja budem mokar samo sa 2 sloja ili sa samo sa jednim...jbg, ima me...heheh
meni ovo valja i nije prevruce...cak sam nosio i ranac preko
oko 100e, ak se dobro secam
http://www.atomic.com/static/images/...N5201504_1.png
To je model bez veste pa je zato i bolja ventilacija a vidim i stitnik ima daleko vise rupa i vece rupe
Pitanje za korisnike back protector-a. Kako ih nosite? Na prvi sloj tj izmedju 1 i 2 sloja ili na 2 sloj ispod ski jakne. Zakljucio sam da ako ga nosim izmedju 1 i 2 sloja daleko se vise znojim, osecam se nekako stabilnije,mozda cak i sputanije u smislu kruce a ako ga obucem na 2 sloj,manje se znojim i pokretljivost je veca.Osecam se labavo. cak mi i cudno izgleda kada se ceo stitnik vidi,nije kamufliran
zanimljivo pitanje...ja sam se interesovat za back protectore, ali ga jos nisam kupio....bas me inetresuje sta kazu ostali..doduse ja retko kad nosim 2 sloj, bas kad opali opak minus..sa 1 slojem sam sasvim ok..mada mi je 2nd layer uvek u ruksaku zlu ne trebalo