Šta je tu problem, SKIJAŠI, umorni ste od skijanja ceo dan, a uveče...?
Pogled za štampanje
Šta je tu problem, SKIJAŠI, umorni ste od skijanja ceo dan, a uveče...?
dobro došao djolea, čudna je družina skijaška na ovom forumu... bješe jednom jedan, mislim vassoni ili tako nešto, koji je ubjeđivao ljude da su na skijanju noćne aktivnosti bitnije od dnevnih...
Joj pa na skijanju ima više muvanja nego na moru, ljudi skroz gore odlepe, svi su totalno euforični. Pre svega mislim da ima više konkretne akcije, jer nema šetanja, držanja za ruke itd.(ej bre ladno je!!!) nego odmah se prelazi na stvar (mada to nije pravilo :sm011:).
Skijanje je jako dobro mesto za smuvati tipa, jer generalno ima više skijaša nego skijašica, pa je izbor veći, a manja konkurencija nego u gradu.
Oćeš da kažeš Panzeru da se preorjentiše? :sm004: (pod 5.)
Nikad nije kasno. Ima to dobrih strana:
1)Nosi svoje skije, a može i tvoje
2)Ne kuka oko WC-a
Ima ih sigurno još nego ne mogu da se setim sad mada ipak devojke koje skijaju su jedinstvene i najbolje, a i one na bordu su Ok!!!
pa dobro, ako može Milanpop mogu i ja...:D
djevojke koje skijaju su oke, ali supruge koje skijaju...
Cekaj, kako znaju ovi kandidati da bolje skijaju od suncice, trebalo bi organizovati neke kvalifikacije...
Hehehe....dobri ste....:sm011: al ono ša bih imao:dontknow:...toga nema....al kad več pitate, onda bi to bila neka instruktorica skijanja-ljepotica (nisam još sreo), koja ume sa decom, ne gnjavi, zna da odvozi GS zavoj kod pune brzine, da kuva, ume u krevetu, ne gnjavi kad zaglaviš sa prijateljima, razume se u fudbal, surfanje....ali takve nema...:bootyshak
br1. hebo te fudbal. pa nes sa zenom o fudbalu, zato valjda imas musko drustvo da tupis uz rakiju i pivo.
br2 jako sam znatizeljan, sta tebi u sadasnjoj relaciji od svega ovoga gore nabrojanog (a nabrojo si za anale) naj vise nedostaje, ako izuzmemo fudbal???(aj budi iskren, necemo dalje da sirimo) :D