ma jok, meni ovo vise mirise na neku ozbiljnu duvku, sas je pretjerano inspirisan; al je zaboravijo da je kozi od vitamnia C daleko potrebniji vitamin E.
Pogled za štampanje
Bilo bi ne realno da na osnovu slike izvesnog "Zoke Bosanca" stvaram pogresnu sliku o Sapi. :) .
Nema potrebe ni Wlad u nedostatku snega i aktuelnih skitema da siri antagonizam prema meni i kompromituje me i u javnosti siri sliku o meni kao alkoholicaru.
Srescemo se na nekom skijalistu, bice ti ne prijatno zbog insinuacija
Btw-autoru teme nisam rekao da je pod dejstvom lakih droga kad je na skijaskom forumu otvorio temu "Koze"-Cak mi bilo simpa
Zemu Zokija na zalost poznajem samo preko nosaca zvuka; al nemam sta da krijem decko mi je idol, a ovim putem bi da skrenem paznju na njegov novi CD.Citirati:
Bilo bi ne realno da na osnovu slike izvesnog "Zoke Bosanca" stvaram pogresnu sliku o Sapi. :) .
tu si u pravu; al valjda ces da razumjes; petak je vece, valja nekako izbacit sve frustracije nagomilane u proteklih 5 radnih dana; a priznaces naj lakse je omalovazavati i vrijedjati druge preko interneta, generalizovati, biti arogantan naci neku zrtvu pa se na njoj izivljavati; naravno da se na to usudjujes samo sakriven iza tastature na bezbjednom rastojanju, u svadnevnom zivotu prikrivas komplekse, a ono malogradjansko te gusi da i disanje postaje otezano. tako;Citirati:
Srescemo se na nekom skijalistu, bice ti ne prijatno zbog insinuacija
a jok momcino ti jedva doceko da neko kreno sa nebulozama a ti da nastavis...Citirati:
Btw-autoru teme nisam rekao da je pod dejstvom lakih droga kad je na skijaskom forumu otvorio temu "Koze"-Cak mi bilo simpa
:D
Izvinjavam se, šalio sam se ali sam izgleda preterao, nadam se da ćeš mi oprostiti i da mi neće biti neprijatno zbog toga kada se budemo sreli.
Da, u temi Off - Topic :D, tema je između ostalog bila (za upućene) provokacija drugu Sapi, koji se prepoznao odma i javio :D (on je pisao o Magaretu kao super biću, pa sam ga prozvao da je [ipak] koza konZa ;)).
I ne bi mnogo pogrešio kada bi ustvrdio da sam bio pod dejstvom lakih droga kada sam započeo ovu temu ;), ne znam šta sam tada konzumir'o ali verovatno je u pitanju bio Jak Danijel :D. Tako da si me sada (mojom) greškom kompromitovao na ovom forumu, ali šta ću, moraću da trpim kada sam sam za to kriv...