koliko kosta taj TOP SKI GOLD KARNETEN ski pas?
Pogled za štampanje
koliko kosta taj TOP SKI GOLD KARNETEN ski pas?
mislim da košta 360 € :sm022:
Za odraslu osobu košta 503€, za omladince (1992-1995) 418€ i za kindera 267€. Za porodice postoje paketi, tako npr. za dvoje roditelja i dvoje djece paket košta 971€.
Za porodicu može i za 936 € (ako ovu kartu uzmeš do 8.12.2010, što se i najviše isplati, jer možeš posetit več sada Moeltaller Gletscher)---evo i link za sve koje vas to interesira...http://www.topski.at/Default.asp?ari...d=WI&siid=1918
Ovi su meni famozni, jer znaju animirat familije za kupnju ove karte...faktično može deca, da skija đabaka....kako da ne, kad su oni kasnije otrovani snegom i potencialne mušterije za kasnije.....jao, kako smo mi još daleko od ovoga...:sm022:
Skiman, znam za predsezonski popust, ali ima nas na brdovitom Balkanu kojima još uvijek treba viza, pa taj popust ne možemo iskoristiti. Možda ukinu vize pred Novu godinu, a možda i ne.
pozdrav iz tirola u utorak sam bio na skijanju u Soeldenu ako te interesuje Soelden 200 km staza + za 10 eura jedan dan Obergurl javi se ja imam apartmane u Längenfeldu pa mozda nadjemo jedan termin slobodan
Branko, kako je sada u Soeldenu? Vidio sam da su otvorili par staza, ali mi se još uvijek nešto ne čini privlačno.
branko koliko kosta apartman za 4 u januaru za 7 nocenja,od 10-17? koliko je ski pas za tih 200km staza?
IMAM SLOBODNO SAMO OD 15 DO 22 JANUARAmoja adresa je hausaida@lpd.at
sto se tice skijanja sneg je dobar gore je bila Austrijska slavom reprezentacija a kasnije dolaze ostale reprezentacije karta je sada 22 eura i to pase kasnije ce karta biti 35eura i to je puno kasnije kada se otvori celo skijaliste onda je u redu dnavna karta je ca 40 eura a sedmicna 200-220eura plus 10 eura ko hoce za jedan dan u Obergurglu
ja licno preporucujem skijanje tek od kraja novembra kada su sve piste otvorena