Ajde Zoki i neka slika sa Expo Zima:dziveli:
Pogled za štampanje
Ajde Zoki i neka slika sa Expo Zima:dziveli:
http://www.skijanje.rs/forum/showthr...?t=2108&page=2
Bane uvek mlad i nasmejan :)
Svim posjetiocima Expo-zime koji se sjetise i sjatishe) te mi onomad cestitase rodjendan srdacno i toplo zahvaljujem.:ok:
PS
sa nekima od njih se vidame oko nove godine na Kopu. (da odma kazem nosim samo paMcerice, tako nek se dobrovoljci sa Gunjevima jave da mi hina posude na jedno prije/poslje podne) :sm022:
moja bolja polovina i ja bash lepo pazarili...i svestan sam toga da smo negde u EU mogli samo bolje da prodjemo, ali ne i jeftinije. :sm021:
Npr.Buce za board 4200rsd
Inache stvarno su neverovatni ovi sa polovnom opremom. Uglavnom krsh, a ono shto nije krsh koshta koliko i novo, ili skuplje. Mada sam video da su neki od njih lepo uvaljivali.
A najludje su mi one zakrpljene rukavice za board(kojima inache fali ona unutrashnja rukavica)za trichavih 45e. Brateee, moje nove, sa wristguard-om, tri sloja,brisachem i josh nekim sranjima koshtaju toliko! Takodje, loodilo su mi one kopije North Face-a koje valjaju josh od proshle godine, kao i Quicksilver/O'Neill rukavice za koje mi je trebalo 15 min da ih provalim da su fake(svaka chast za kopiju, umalo da ih kupim za 20e ). Inache dosta kopija je bilo i na shtandovima koji zaista valjaju originale...pa ko shta ubode.Shta ti je Srbija
Madness standardno dranje( mada respect za snizene tribute chizme manje od 100e, ako se dobro secam)...Chandoo uglavnom dranje( ochekivano), krivo mi shto nisam imao repa za neki flow vez kod Koncepta( a i za onu sivu dasku od 13000dindzi)...i tako....
od svih radnji najvishe mi ishao na q :sm003: Rossignol, sa slabom ponudom, udaranjem po ushima i brte da ti JA kaem sha valja prodavcem. E da i Fitex je bio smeshan sa svojom ponudom i fixnim cenama od pre 1.5godina :jester:
I jedno pitanjce, da li je neko mozda provalio da je Capriolo izgleda rasprodao one bajate K2 daske Boardshopu?? :hair: ( ili je to buva)
Izgleda da sam trebao da kupim i one chizme za 2500, pa da ih valjam na forumu za 5000, ili na sajmu poslednjeg dana za 6000 ( taman su bile moj broj) ;)
Da, ja sam pazario poslednji primerak Tribute-a od prosle godine za <100 u Madnessu :)
Fake robe kolko oces, posebno po manjim shtandovima...Gomila Fischer, Atomic, Colmar pantalona i jakni...
Lepo je covek opisao situaciju, polovnjaci ubijaju s cenom a retko shta valja...Nadao sam se da cu naci neki pristojan polovan board ali stvarno nije bilo nicega...:(