Znaš kraj onog vica, kada doktor odgovori "ne brini se ništa, sam će da otpadne" :dontknow:
:sm021:
Pogled za štampanje
Znaš kraj onog vica, kada doktor odgovori "ne brini se ništa, sam će da otpadne" :dontknow:
:sm021:
a pancerice ne žuljaju
nije zima, nema magle
ima reda, nema staze
ljubav boli :hair:
evo jedna k'o sa skijanja
http://images.fotopic.net/yp00ky.jpg
Ali zato zna da zulja nesto drugo :bootyshakCitirati:
a pancerice ne žuljaju
Mmmm, dal je to stvarno tako :confused:Citirati:
nije zima, nema magle
Sta podrazumjevas pod biciklistickim 'redom'??? A sta pod (biciklistickom) stazom???Citirati:
ima reda, nema staze
hooop doleeee!!!:hair:Citirati:
evo jedna k'o sa skijanja
u jednačini ovako izgleda
skijaš + globalno zagrijavanje = biciklista
Jest da nema nikakve veze sa temom, ali ima mozda ima veze sa covjekom koji temu zapoceo.
Citam ova pravila o ponasanju na pistama. Zape mi za oko FIS-ovo (sveto) pravilo br.3.
Smučar koji dolazi odpozadi, mora tako da bira pravac da ne ugrožava one koji se spuštaju ispred njega. (preuzeto sa www.skijanje.co.yu)
Sjetih se neke rasprave od zimoos.
Pored ovog pravila br.3 stoji i adekvatna slicica koja, bi ce, vjerodostojno docarava kako se prosjecan skijas na Jahorini osjeca kad mu se iza ledja ukaze izvjesna utvara na skijama marke atomic ili elan :
:hair: :hair: :glavaozid
Evo polako prolazi i ovo dugo toplo ljeto, bilo je dovoljno vremena da se srede utisci iz prethodne sezone. Postali smo nadam se stariji i mudriji za jednu godinu, pojedinci ce pouceni vlastitm iskustvom, a koristeci metodu introspekcije, uspjeti da obuzdaju hormonalna lucenja i tako skijanje na Jahorini ucine ljepse i sigurnije i sebi, a pogotovo drugima.
:sm019:
PS
Samo da naglasim da se ova primjedba ne odnosi ni na koga konkretno.
:smoke:
ko je "pogodio" ski instruktora prošle sezone ?
hehehe