Vasljda nosi PopCitirati:
Originalno postavljeno od milance
Pogled za štampanje
Vasljda nosi PopCitirati:
Originalno postavljeno od milance
Pozdrav svima! :)
Izgleda da vam je bilo zaista sjajno, jel moze koja informacija za sledeci ski izlet koji planiraju Manijaci!?
(neki u forumu spominju zabljak...??)
Djuka:)
Manijaci,gde su slike?
pa da stavite jos koju sliku da vidimo za nas koji nismo imali srece da se druzimo sa vama
Taman, mi uze rec iz usta....:)
Ajde dajte slike ko je slikao da vide ljudi kako je bilo, da ne pomisle da su bili samo JovaniTza, Flow i "decko sa cudnim ocima" :D
imali smo 4 aparata i niko ne kachi slike.....pa ajde ljudiiii
gde su te slike????//?
Da ajd da se izorganizujemo da okacimo negde sve slike. Ja imam ADSl mogu da ih bacim u share npr. na DC++ pa ih skidajte od mene.
misko bas bih voleo da vidim slike sa igrista ali neumem da koristim taj dc++
pozdrav
Ajd polako videco onda da se okace negde, pa da skidas sa neta point&click.
Meni aparat ostao doma...
A ja na poslu...
Sutra..
Dogovor je bo da se sve slike nekako dostave u NS Viktoru koji je velikodusno :ok: ponudio da ih okaci sve na net pa ko hoce nek skida....
Plan je da se okace i sve slike sa predhodnih putesestvija MANIJAKA...
U medjuvremenu, nek postuju slikadzije najzanimljivije slike na ovde ili na thread o Igristima....
Evo, evo, lagano, bice... ! :yay:
e da, pardon, sa Vase desne strane: g-din Admin !
Ma daj sneg, sta ima da gledamo Admina u kafani :D :D :D
xaxaxaxaxaxaxa crazy zar nisi imao i ti aparat?
Mogao sam da nabavim jedan odlican na Igristima, ali su Stevan i Ana stalno gledali :D :D :D
xaxaxaxaxaxa au bre covece pa nisu valjda non stop gledali....
Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Evo i snega malo, page 1/2/3
http://snowboard.pancevo.org/igriste2006/
Cim bude spreman i video materijal, imacete link...
Ekstra......
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Pa Pope jel nosis kameru?
Bane pozdravio te Mitar i porucio: Ceka te "ravna strana ove godine" i "ne dolazite mi bez kamere"!!!
Evo mojih fotki dok Viktor ne napravi engine:
http://members.lycos.co.uk/infinity2...ijaci-igrista/
LJUDI, SJAJNI STE ! HOĆEMO LI PONOVO UBRZO ?
:yay: :yay: :cug:
@Misko
...ala smo ispali ovde obojica...
Bojane,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti.Slike su super.:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od bojan
:D :ok: nego kakoCitirati:
Ja mislim da bi najjace bilo da svi krenemo na 3 dana na bjelasicu ski vozom, pa u vozu bi ludnica bila, Pop da ponese rakiju i produzli bi i do Bara na more :D na skijanje na vodi. :kez:Citirati:
eee dajte da se uskoro organizuje opet neki vikend skijanja....
p.s.Flow,bojane super su vam slike :) xexexexe super smo ispali svi :)
Manijaci,od 23.01 2006 do 30.01 2006 neki od nas ce biti na ZABLJAKU,razmislite da li bi bilo lepo da se okupimo gore na ski vikendu...A evo i ovde slicica sa IGRISTA,POZDRAVLJAM SVE KOJI SU BILI I ULEPSALI OVAJ SKI VIKEND,samo da se zna da su svi pocetnici naucili da skijaju i vise nisu POCETNICI...
E ovo je dostigunce dostojno da pozovemo coveka da nam se pridruzi :D
Austrijanac skijao devet dana bez prekida
Austrijski sportista Jozef Resnik (52) oborio je svetski rekord u izdržljivosti skijajući neprekidno devet dana. Resnik je skijao niz stazu Šorši, u Austriji, punih 240 sati, praveći pauze samo da bi otišao u toalet, nešto pojeo i istuširao se kako bi se zagrejao. Tako je ovaj austrijski oficir oborio dosadašnji rekord Nemca Kristijana Flira, koji je skijao bez prestanka 222 sata.
Ja ne znam da li je to uopste moguce? Ako je punih 240 sati to je onda 10 dana, a ne 9??? Drugo celije u mozgu pocinju da crkavaju vec posle 72 sata nespavanja ono samo da mirujes mogu da zamislim sta bi ti se desilo i da skijas jos plus?Citirati:
Neko pomenu da li postoje 8-sedi liftovi....
http://www.seilbahntechnik.net/lifte...lift/page1.php
Brzi, ideja je izvrsna ! :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Pozdrav svim ski manjacima posle duze pauze ponovo sam sa vama.Gledam slike sa ski vikenda na Ingriristu i samo sto mi suze nekrenu sto nisam mogao da idem sa vama,ali se nadam da cu ici na neki novi ski vikend.Pozdrav
Pozdrav SKI MANIJACIMA, evo ja se vratio sa malo produženog skijanja, točnije 14dana u St. Antonu, šta reci nego da je bilo više nego odlično, ali vidim po vašim slikama da ni vama nije bilo loše!:ski:
Budem malo kasnije stavio par slikica da vidite kakvo je tamo skijalište!:dziveli:
U pravu si. Frajer mora biti da je kuntao bar malo i verovatno mu je dosta skijanja. Sad moze poceti da borda ... ;)Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Dragi :ski: manijaci,
predlažem Bjelasicu za sledeću destinaciju našeg masovnog okupljanja.
Većina nas tamo nije bila, vozom se putuje iz Bg što je najkomfornija varijanta za prevoz veće grupe ljudi, interesantno skijalište za sve nivoe znanja skijaša i bordera, ima dovoljno kvalitetnog snega, pristupačne cene.
Predlažem vikend varijantu, ( npr. 2. nedelja februara, 11. i 12. ) jer sve što je lepo kratko traje. :)
Da tražimo povoljan paket aranžman kao ovaj u Igrištima (smeštaj+hrana+ski pass), pa kad ljudi budu znali šta dobijaju po određenoj ceni neka se prijavljuju.
Sta je bre ovo? "Moje pleme snom mrtvijem spava " ? :dontknow:
Nisu se valjda umorili MANIJACI od dva dana skijanja ???
ko zna sta su radili ta dva dana:D ,sad osecam da :sleepy: :sleepy: :sleepy:Citirati:
mali.....(ski dude) ne lupetaj mnogo!!!!!
svi imaju neka posla.....
kong breeeeeeeeee :) :) :) :) :)
pohvalila sam te mami kako dobro skijas xexexexexe
Citirati:
Cekaj, da nije otisla ekipa na Jahorinu zbog onih testova ?
Zar nisi i ti trebao da ides ?
ljudi jel Pop ziv?