Biće,biće snega -sutra smo na startu.
Pogled za štampanje
Biće,biće snega -sutra smo na startu.
E pa vidimo se onda.....:sm018:
hoce li raditi nova zicara sutra?
E ovako.. Ovaj vikend je bio super, jer prvenstveno NIJE BILO GUZVE NA OBE STAZE... Milina!!!! (nije bilo onih dosadnih cekanja u redu i guzve na stazama jer je na obe bilo 50-tak ljudi za ceo vikend..Vreme super, suncano ali malo hladnije.. Predlazem onima koji ne rade sutra - da odu i skijaju ili borduju jer ce snega jos biti, pa da iskoristite dok ga jos ima.. Bice ga ovih dana jer je mraz i ne topi se velikom brzinom.. Sutra rade obe staze!!! :sm019:
POZZZ
Jeste Jelka bilo super ali na novoj stazi sam unistio dasku od onog glupog kamenja!!!! :glavaozid Oni kao sredili stazu ali tog kamenja opet ima svuda.. Uzas!! Sve u svemu bilo je lepo.. Super vreme, bas dobar sneg, nema guzve - gde ces lepse!! :sm022:
jel bilo hupsera!!!
Jeste, ima ih.. ali mislim manje nego pre jer je tabana u petak i subotu noc!! A i nije bilo guzve pa je staza bila manje unistena..
Evo kako je bilo na staroj stazi u nedelju...:ok:
Prilog 4625
ufff extra!!!a spremio sam se da dodjem sa drustvom u nedelju i razbolim se u subotu!!!valda ce biti snega za vikend???
Ma bice.. mora biti.. Temperat. je konstantno u minusu tako da se ne topi a i tamo je danas padao i padace ovih dana sigurno!! Pa se vidimo za vikend!! :cug: