@skrimke & dzoninho
Mozda sam bio malo konfuzan pa cu malo bolje opisati ceo dogadjaj jer verujem da ce biti od znacaja drugima da se ne bi nasli u malo zeznutoj situaciji kao sto sam bio ja.
Dakle gostima Rtnja je na raspolaganju besplatna ski skola od pon-petka svako jutro od 9-10 po 1 cas.Upisao sam klinca i u ponedeljak su krenuli sa skolom ,2 ovlascena ski instruktora SS (jedan je Filip,drugi je ovaj Srdjan) grupa je bila sarena mozda njih 15tak,raznih uzrasta prvi dan su radili su neke osnovne vezbice i spustanje u plugu tu na nekoj maloj stazici pored Rtnja.Sutradan drugi cas ovaj Srdjan kaze ko ima ski pas neka krene sa njim ide se na masinac,a ostatak njih 7-8 su ostali sa Filipom na onoj maloj padinici da vezbaju.I tako krenemo za njim spustimo se na zicaru i popnemo do vrha MK kad tamo nema nigde onog :jester: ,dasa je fino seo na zicu i zapalio bez pardona direktno na masinac mozda sa par njih ne znam a ja ostadoh sa klincem i cerkom da se okrecem i da ih trazim,a tek da ja nisam posao sta bi tek uradio klinac od 10 godina sam na vrhu bolje da ne razmisljam.Onda se pesaka mali spustio do rtnja ski stazom ja mu nosio skije isli smo pola sata do Rtnja.
Nakon ovog dogadjaja vise mi nije palo na pamet da poverim dete ovom liku ali sam izasao ujutru kad je bio cas da ga pitam sta mu je znacilo da onako ode i ostavi grupu da se snalaze - napominjem sinu i ostalim pocetnicima je to bio drugi dan na skijama u zivotu a odgovor ovog "ski instruktora" je bio citiram:"Izvinite,ja sam mislio da ce poci 2-3 ljudi poslo je vas 12-13 ja nisam mogao da cekam grupu jer sam imao cas u 10h za novac pa sam otisao"
Ja :eek: mislim mogao je izabrati troje ljudi ostali sa Filipom na brdasce i sve ok, a ovo je krajnje neozbiljno i moglo je biti opasno jer ostaviti grupu pocetnika na vrhu malog karamana da se sami snalaze jer covek ima cas za lovu je nedopustivo.I eto ovaj tip ima licencu instruktora, zato sam ovde opisao detaljno ceo dogadjaj jer ljudi treba da znaju kome poveravaju dete.
:ok: