Da li može neko bez citiranja, pouzdanih izvora, daljih i bližih rođaka i ostale rodbine, nego lepo, direktno i iz prve ruke da objasnim zavrzlamu oko snabdevanja vodom i trenutnog stanja na Kopu?
unapred hvala
Pogled za štampanje
Da li može neko bez citiranja, pouzdanih izvora, daljih i bližih rođaka i ostale rodbine, nego lepo, direktno i iz prve ruke da objasnim zavrzlamu oko snabdevanja vodom i trenutnog stanja na Kopu?
unapred hvala
U Putniku nije bilo vode skoro dva dana, ali je dosla i sad je sve u redu. U Klubu A je nestajala periodicno, u kracim intervalima. Tamo ne radi bazen.
Zvarzlama je sledeća.
Na recepciji Nebeskih Stolica su rekli da je crkla pumpa koja je iz dalekog Japana. Kada je kvar saniran (premošćen??) nastao je problem smrzavanja vode u cevima. Kvar je bio na nivou celog Kopanonika. Voda je dolazila parcijalno i nije bila ravnomerna. U Petak uvece je vode bilo ali na mahove. U Subotu je proradilo, kod nas u APP nije radio umivaonik i tuš??? Kuhinja i toalet ok.
U Apartmanima su organizovali donošenje vode u balone za saniratnu upotrebu sa nekog izvora za verme nestašice.
Vojska je u Ideji kupila svu zalihu vode od 5l već na otvaranju (ustaju mnogo rano) a maxi je prodavao 5 lit po 150 din... veče pre nestanka vode sam kupio 5lit za 90 din... Sva sreća što sam ustao rano pa sam dograbio dva balona.
Za veliki lonac vode treba dosta snega :awm2: očistio sam sve sa prozora što sam mogao da dohvatim :dontknow:
Što se tiče grejanja mislim da je u jednom trenutku bilo čak i preterano tj možda su naložili žešće da bi vrelu vodu puštali kroz cevi uglavnom petak veče je bilo pretoplo.
Ne znam za ostali deo Kopa ali u Rtnju nije nestajalo vode , tusiranje i grejanje rade savrseno :smoke: jednino sto je juce stvarno bilo vreme uzas danas prepodne sneg a kasnije bilo magle valjda ce se sutra stabilizovati.
:dziveli:
....copy+paste CG primorje?Ili su zatečeni vremenskim (ne)prilikama i to početkom Februara. Uglavnom, imaju fore do 26.2. da srede to.Ipak toj pumpi treba da stigne iz dalekog Japana, a možda i iz PRC-e....
Danas fenomenalno vreme,suncano ceo dan staze tvrde malo popustile oko 12 ali sve u svemu fino skijanje,naravno velika guzva ali dobro bilo je za ocekivati.
:dziveli:
Danasnji dan je bio fenomenalan. Sunce, mnogo snega i odlicne staze, posebno Bela reka, na kojoj nisam bio valjda deset godina...
Tako da sam celo prepodne proveo na njoj, jedino malo smara vreme putovanja do vrha, ali je zato staza bila perfektna...:sm017:
http://www.dodaj.rs/f/2P/hd/yyyk637/14022012399.jpg
Uopste, ceo Kop je danas bio kao iz bajke.
Moze li se ski pass kupiti na kreditnu karticu ? Primaju li kartice ?
Da li postoi nekakav, bilo kakav organizovan prevoz iz Krusevca do Kopaonika.
Autobus, minibus, kombibus ili i da se udruzim sa neko ko ide kolima, bilo sta.
Naravno ako ima i info o ceni i vreme polaska/povratka. Hvala
Opcija samo radni dan i to posle 20-tog