Imas search na forumu, mogao si tamo da nadjes al evo 063/7761934 - PopCitirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Pogled za štampanje
Imas search na forumu, mogao si tamo da nadjes al evo 063/7761934 - PopCitirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Pop sa porodicom
Bata Bane, sa malom devojcicom
Bata Banetovi kumovi
Djordje
Misko
Pedja, Mozda
Milance sa porodicom
Crazy Cong mozda
Danas pred sobom imamo tri utrke u krovnom svjetskom skijaškom natjecanju. Dva spusta i jedan super G, i to na stazi koju prati glas najteže staze u cijelom Svjetskom kupu (!). Počinje velikom strminom te nastavlja s nizom tehnički zahtjevnih dijelova. Start spusta je na visini od 1802 mnv, dok je cilj na 1062 mnv, s ukupnom visinskom razlikom od, ne malih, 740 m. Za razliku od spusta, super G počinje nešto niže, sa startom na 1519 mnv, dok je cilj nepromijenjen. Ukupna prijeđena visina u super G-u iznosi 457 m.
E momci nije da se hvalim, ovu stazu mozete videti nekoliko stranica u nazad, na www.flikr.com, staza na kojoj je Bata Bane peglao sa Franz Klamerom:yay: :yay:
eeeeeeeej bjeeeeeee VELIKI POZDRAV ZA SKI MANIJAKE....ljudiii drago mi je sto sam vas upoznala!
Flow te greshcice su glupe...to je vishe strah od brzine mada sam i to prevazisla....sad sam "profi" xaxaxaxaxa
@bata bane:
ne idem na zabljak.
Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
Zasto bre:mad: :mad:
imam varijantu da budem na kopu 3 dana full dz (ekipa sa kojom radim snima neku reklamu za makedonce pa se ja slepam :)) i posle ostanem jos tri-cetiri dana o svom trosku a vratim se kolima sa drustvom. za sedam dana sa sve ski passom necu potrositi vise od 100EUR
sta reci lepo se provedi
by the way:
bane, znas li sta znaci rec "bre"?! :)
Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
ajde kazi:confused: :confused: :confused:
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Jesu, jesu, zato sam i rekao da ces "ih" ispraviti !! :yay:
Evo, culi su i ostali kod Bata Baneta u lokalu,
sinoc smo te bas hvalili kako dobro vozis,
Pop je kao strucan kadar prvi rekao a ja sam morao da ga podrzim :kez:
joj bre sad sam se postidela :o :o :o :o pa ne znam sta drugo da kazem osim HVALA...stvarno sam pocastvovana sto sam vas upoznala :yay:
p.s.Flow slike su odlicne...na nekim slikama se vide i nashi tragovi po dubokom snegu :) :) :) :)
Pogledajte pri dnu strane...
http://www.skinis.org.yu/skinis/index.php
Sad iz protesta necu vise da skijam tamo ako mi ne daju bar 30 %
Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
:mad: :mad: :mad: pa da li je moguce da mi nemozemo nista da izboksujemo.
Pa sta reci:glavaozid :mad:
OVO treba zapamtiti i dugo spominjati.... im ....... !
Sve do momenta dok ne budemo zvanicni, nista nemozemo ni da trazimo:mad: :dontknow:
bojo na par dana...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
lep provod sutra....Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
bravo majstore:ok:
:ski: :dziveli: :cug: :yay:Citirati:
Hvala Bojo...Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
ide i bojo na zabljak
extra :ok:Citirati:
Evo i prvog izvestaja
Vreme je super, ima ih preko 25, organizatori su se potrudili oko svega, na stazi ima malo leda ali sve u svemu provod do ja.. .:ski: :ski:
Gdje je to, blizu Ja"orine?
Oce li biti u Februaru neki organizovani polazak za Sarajevo (Jahorina,Bjela).
Volio bih da skijam tamo
Mozda opet neka Igrista ili Kopaonik videcemoCitirati:
Originalno postavljeno od daki
Ajde vidite, ali Jahorina i Bjelasnica
Zahvaljujem se svim SKI MANIJACIMA koji su pohodili Igrista u ova 2 dana na omogucenom nezaboravnom druzenju i pozdrav za sve SKI MANIJAKE koji su bili spreceni da uzivaju sa nama:ok:
ja cu samo da kazem POZDRAV ZA POPA...stvaaaarno si lik choveche...bilo nam je ludo i nezaboravno :)
jedva cekam opet
:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :dontknow:
sta je bato???bas nam je zao sto nisi isao sa nama...
Isto kazem ovo je bilo super, za ono sto jedan tanjir moze da pruzi. Za neupucene mi smo za 25evra jeli (rucak, dorucak) ono sasvim pristojno, spavali u hotelu (malo je bilo hladnije ali grejala nas je rakija :kez: ), i 2dnevni skipass, staza nije bila bas nesto ludacki sredjena ali nije ni imala cime, a za ono sto smo platili dobili smo puno :ok: . Tako da ocekujemo nesto slicno sa Jahorinom ili Kopom.
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Ovo je da se iseces:glavaozid :dontknow:
Ma BataBane, pale te, bas je bilo bezveze...nisi nista propustio....
Jel ti sad lakse ? :)
U svakom slucaju oraspolozices se kad budes video snimke takmicenja i Miskove akrobacije :yay:
Bilo je odlicno, smestaj ok, skijanje ok, ljudi tamo su se potrudili da nas lepo docekaju, cak su nam i takmicenje organiozovali. Staza je mozda mogla da bude malo bolje sredjena, ali u datim uslovima je bila zadovoljavajuca. Vreme odlicno, hladno, ne previse, taman da je sneg kvalitetan celi dan
Ali najbolje od svega je sto sam upoznao gomilu MANIJAKA koji vole sneg kao i ja, neki mozda i vise ako je moguce :), i sto smo se druzili i skijali (i bordali) dva dana.
Mislim da niko nije ostao razocaran na kraju i da ce svako da bude zainteresovan za sledecu akciju :ok:
Pozdrav svima koji su mi ucinili zadovoljstvo da skijamo zajedno ovaj vikend :dziveli:
Veliki pozdrav za ekipu sa Igrišta!
Žao mi je što idrugi dan nisam mogao da skijam sa vama.
Bilo je super!!!:ok:
@Boris
Da znas da si nam nedostajao da MANIJACIMO zajedno...
Nadam se da je bilo lepo na Jahorini :ski:
Pozdrav manijacima, a vidimo da ste u Igristima prosli fantasticno,sledeca etapa Zabljak...
Interesuje me da li neko nosi kameru (ne foto ap.) od 23-29 jan na Zabljak?