ima li kakvih novosti za visinu snijega? otvaranje je 15og?
Pogled za štampanje
ima li kakvih novosti za visinu snijega? otvaranje je 15og?
Nema nista zvanicno! Pogledaj na kamere, ima 30-40 cm snijega mozda..
vala prosle god nije bilo potreba da ih pale :) toliko je bilo snijega da su mogli malo donijeti na vucje :P
bice skijanja brzo ;)
Po mojim informacijama restoran na stazi pocinje sa radom 20 decembra a vjerovatno ce poceti i zicare...spremite se:-))
Danas su radili i topovi za snijeg, mada nista ne pominju kada ce poceti sa radom zicare.
Fina informacija.. Ali su i dalje dosta neozbiljni.. Na sajtu nema nista novo, nema nikakvif info o otvaranju.. lose.. :dontknow: ali eto, nadamo se..
i sad bi se moglo solidno skijati
Aj neka se neko javi sad i neka kaze da ce otvaranje biti brzo.:) jer planiram 21-og da budem gore ako puste skijaliste u funckiju...
I'M READY TO SKI..
kad misle ovi otvarati sezonu?
Ukoliko ima zainteresovanih za ovaj vikend(u petak je otvaranje sezone) organizujemo jedan autobus iz Pg, do skijalista i nazad. Cijena karte 10e, a ako dodje do ovoga, ski pass bi bio 18e(grupni). Detaljnije na fb stranici http://www.facebook.com/pages/SKIJAN...I/291833371970 .
Otvaranje ski centra je u petak 24.12.2010. tako su rekli iz ski centra. Samo da bude dovoljno snijega.
Kako su samo diskretno umetnuli cijene ski pasa za ovu godinu.
CIJENE SKI PASS-a
uzrast
vrsta karte
djeca
(05-12god.) djeca grupe odrasli
odrasli
grupe
seniori
(65-75god.)
depozit za karticu 5 € 5 € 5 € 5 € 5 €
Poludnevna 9,30h - 13 h 9 € 8 € 12 € 11 € 9 €
Poludnevna 12,30 - 16 h 9 € 8 € 12 € 11 € 9 €
Noćni 19 - 22 h 10 € 9 € 10 € 9 € 10 €
1 - dnevna 13 € 12 € 20 € 18 € 14 €
2 - dnevna 24 € 22 € 35 € 32 € 26 €
3 - dnevna 35 € 32 € 52 € 47 € 39 €
4 - dnevna 45 € 41 € 66 € 59 € 51 €
5 - dnevna 53 € 48 € 79 € 71 € 59 €
6 - dnevna 62 € 56 € 92 € 83 € 70 €
7 - dnevna 68 € 61 € 104 € 94 € 79 €
8 - dnevni 73 € 66 € 114 € 103 € 88 €
9 - dnevni 79 € 71 € 123 € 111 € 93 €
10 - dnevna 86 € 77 € 131 € 118 € 99 €
12 - dnevna 98 € 88 € 150 € 135 € 112 €
14 - dnevna 110 € 99 € 170 € 153 € 128 €
sezonska sa slikom 412 € 371 € 648 € 583 € 530 €
sezonska bez slike 530 € 477 € 765 € 689 € 648 €
dobro si to primijetio, samo su to ubacili na sajt, ostalo kao da je proljece:sm022:
http://vreme.yubc.net/prognoza3dana....dz=42&idf=2060
Prognoza nije optimisticna, mada ce recimo sjevernije biti hladnije
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-zlatibor/eta/11/1938267/0/meteogram
Ja sam planirao u nedjelju gore, samo da kisa ne s*ebe stvar.. :(
Najavljuju u petak i u subotu zescu kisu u juznim i srednjim dijelovima CG. Mada vidim na kamerama da vec ima celavih pojava na skijalistu.
azuriran je sajt na www.kolasin1450.com
A bogami kameno, da ce bit skijanja za vikend.. Vidim uveli su i osiguranje na skijalistu, jedna novina..
Ici cemo za vikend umjesto na skijanje u onu shugavu deltu da vidimo oce li nam stogodj ponuditi ovi iz turisticke organizacije
ali neka uvedu i kontrolu manijaka koji prebrzo voze. sam pao sam se ubio. ali necu da me neka budala zakuca pri brzini od 100 km/h
O kakvim kamerama pricate vi .. mogu li ja to da pratim ??
Gorane, mozes naravno, kao i svi ostali na zvanicnom sajtu skijalista.
Nego, nista od skijanja za ovaj vikend izgleda. Sve su prilike da cemo ici na promociju zimske tur. sezone, pod okriljem Nacionalne Turisticke Organizacije Crne Gore, u shoping molu Delta City-a u Pg. Bice price o privatnom smjestaju u toku sezonu, uglavnom u Kolasinu, kao i o akciji Ministarstva turizma(nesto tipa 'vrela zima u brdima' iz prethodnih godina). Takodje bice neka akcija dijeljenja skipassova, za Kolasin1450, pa vrijedi pokusati ;).
a sad tek vidim ovo na sajt. hvala :D
fino pada nocas, dako otvore sjutra, mada na sajtu nista ne pise.
Nema informacija, ni na sajtu, ni na fb stranici. Odakle ti informacija da pada noćas? Meni se čini da teško mogu otvoriti sutra...
pa zvanicno nece otvoriti cim nisu najavili. SNijeg je poceo ranije nego sto se ocekivao, na web kameri na Vilinim vodama se vidi da ga je napadalo 10ak cm do 5 sati, a sada ce se snijezna granica spustati sve nize.
Najbolje ih je zovnuti sutra ujutro i vidjeti. Ko zna, možda preko noći padne još 20-ak cm, a oni ujutro krenu da tabaju :sm011:
Čini mi se da oni mogu jednu stazu da utabaju za 3-4 sata ujutro, ako krenu od 7, ko zna, možda se od 10-11 bude moglo skijati.
Puste želje...
Definitivno su administratori u pravu za ovu temu sa prve strane sajta/Prvi dani rada skijalista od 19.11.2010.
Svi smo zeljni skijanja ali treba poci nekoliko dana poslije zvanicnog otvaranja.
Moje ovogodisnje iskustvo sa Vucjem i postovi govore tom u prilog.
Jutros zvao, niko se ne javlja. Na web kameri se vidi da su palili žicu, ali skijaše ne vidim.
Nekoliko dana poslije otvaranja - zavisi gdje i kakvi su vrmenski uslovi. Ja sam prošle godine bio na Jezerinama, mislim prvi dan otvaranja i bilo je OK.
kako su smijesni-niko se ne javlja:) losa stvar je sto nece biti puno padavina do 4. kako prognoze sada vide situaciju
Ja sam jutros rano iz Pljevalja krenuo u Pg, oko 5, snijeg je padao samo na Kosanici(prekriven put) dok je u Kolasinu bilo i kise a snijega nije bilo na putu.Najavljen je ovih dana dana snijeg u sjevernim predjelima, ali tesko da ce ga biti u kolicinama dovoljnim da bi staze bile dobre. Nazalost nema puno razloga za optimizam bar ne brzo, sem ako se ne desi neki nalet kao sto je bio krajem novembra na Vucju.Kako je bilo krenulo u novembru mislio sam da ga nece kopniti do maj:sm008:
Javili se, kažu da ipak još nema dovoljno snijega da bi se skijalo ali da sređuju, pa možda sutra...
Jel ko ugrabio one besplatne ski pasove?:)
"Za učesnike nagradne igre organizatori su obezbijedili besplatne ski pasove."-izvor cafedelmontenegro.com
Ovo su mislili za pobjednike nagradne igre kojih je bilo dvoje,troje ne vise obezbijedjeni su ski pasovi.jer ja sam bio tamo,ucestvovao,al kuci sam se vratio bez ski pasa.
Nema dzabe ni kod babe!!!:sm008:
cus 3 pasa:) jel ucestvovalo koliko ljudi? nagrada je bila jednodnevni ski pas?
Krenuli da stampaju
Kao nagradna igra se sastojala u tome sto svaki takmicar dobije broj.I troje djece je reklo neki broj i ako je zbir ta tri broja jednak broju koji je takmicar dobio onda je on dobio ski pas.Bilo je ne vise od 4 pokusaja.Ja sam bio broj 82 a ucesnika je bilo vise od 100 sgurno.
ako su mala djeca onda nisi imao sanse:) ko ce reci 32 ili 40:)