Gore pada kisa...snega jos malo pa nece biti...:sm022::sm022::sm022:
Pogled za štampanje
Gore pada kisa...snega jos malo pa nece biti...:sm022::sm022::sm022:
ostaje nam da se nadamo da ce pasti opet...nije to nemoguce
E opet je padao.. danas je radila mala staza i tanjir... a za veliku ne znam... Ma bre, moramo uhvatiti makar jos 2 vikenda!!! :dziveli:
Da je srece, pa barem jos 5, a ovako, kako je krenulo.. :( .. mada, za Divcibare nije toliko losa prognoza za narednih nekoliko dana.
Gore pada sneeg :dziveli:
Da li ima dovoljno snega za skijanje na Divcibarama,ne bih da predjem 200km i razocaram se.
Saznacu do veceras kakva je situacija sa snegom,pa cu okaciti na forum! Nadam se da ce biti!
PozZ;)
Sneg veje, sutra ce raditi mala staza.. za veliku ne znam da li ce biti dovoljno snega.. Sve u svemu, tamo pada i bice ga za vikend.. :smoke:
Napadalo je 40tak cm snega.. Danas su tabane obe staze, sutra ce raditi!! BAREM TAKO KAZU - AKO SE NE PREDOMISLE!!! :sm022:
Tanjir ce raditi sigurno, a nova staza bi trebalo da radi...ocekuju padavine i u toku noci..utaban je prvi (najvazniji) sloj pa ako nabada jos snega bice extra...ako ne napada nocas nova nece raditi...
Ja prizivam sneg sa terase i teram ga prema Divci,nadam se da ce mi se jos neko pridruziti....:):sm021::sm004: