@zuba
Zvuci dobro i izgleda kao pristojna cena. Nemoj da ti je mnogo veliki i pranje samo na 30. Uzivaj.
Pogled za štampanje
@zuba
Zvuci dobro i izgleda kao pristojna cena. Nemoj da ti je mnogo veliki i pranje samo na 30. Uzivaj.
X bionic vredi svaku paru, može spyder, dainese ima još dobrih firmi...
Cherish za šetnju...
ne vrede ali dobre čarape ne mogu bez 15 evra (eisbar) a veš do 100
Protiv Cherisha i NGN a koga prodaje BS samo za šetnju
Pa imaš na netu, reklamama, kupi nove sada imaš kod Marconija model magnum je ok ako hoćeš samo jedan par.
Polovni Atomic D2D
Mislim da niko nije spomenuo Hummel aktivni ves,odlican je.
Da li neko ima i ako ima, kakva su iskustva sa aktivnim termo vešom od Magnuma, Mars i Jupiter, koji se prodaju kod nas u Horusu? Hvala.
Kakav je NGN ves iz beosport? Razmisljam sebi da uzmem oko 5000din. Ima na kupujem prodajem kipsta keepdry 500 i mountain spirit? Savet? Mozda jos neka marka???
Gde se moze naci?
Nevica je brend Sportsdirect-a koliko je meni poznato.
Pozdrav, nisam nasao neko misljenje o Viking aktivnom vesu? Citao sam malo, ali nisam svih 270+ strana, da se unapred ogradim. Inace imam X bionic i vredi svaku paru, ali sad to nije opcija, zbog ociglednih okolnosti a treba mi nov komplet. Na trzistu ima Dainese da je ok, Spyder nisam video neki izbor u radnji i Viking...Ngn i ostalo sam preskocio. Da li je ok Viking ili da uzmem Dainese ( cenovno je x3 skoro)?
Kakav je CRAFT na ovom polju? Da li uzeti nešto u tom rangu (gornji deo samo) za 4,5k ili je osetna razlika da se uzme neki spyder (ili neki drugi skuplji) oko 10k?
Isto pitanje i za second layer