-
Upoznaj domovinu da bi je vise voleo :sm021:. I ja sam se vracao tim putem s'tim sto sam zveknuo u neku rupu bas ispred Srljiga i izasao "samo" klobuk sa strane na gumi. Pukla mreza unutra. Osetio sam odmah da nesto nije u redu ali ajde kotrlja se. Da je ispustila ili nesto drugo drugacije bi pokazalo. Dosao do Nisa i tek sam danas primetio. Sva sreca pa imam 2 zimske i odmah otisao da iz zamenim. A i ta je bila za menjanje ali sam mislio da ih se otarasim kada stavim letnje.
Inace selo J. Izvor u koje se ulazi kad predjes na asvaltni deo puta iz pravca Kalne je kao da je vreme stalo u proslom veku ne ovom. Mislim da sam video samo na jednoj kuci dim iz odzaka. I usput retko gde moze da se vidi svetlo u nekoj kuci.
Nadajmo se da ce do sledece skijaske sezone makar dobar deo puta da srede ako ne i ceo.
-
Da, apsolutno si u pravu :ok:. Na jednoj kuci lepo pise godina izgradnje... 1938. E, sada kada si pomenuo ,,kao da je vreme stalo", u sred tog sela mimoilazim se sa Mercedes dzipom, ogroman, silver-metalik, cak sam zapamtio i tablice NS 00-00... otprilike je medju tim trosnim kucama izgledao kao leteci tanjir :sm021:. Kao da se vremeplovom prebacio u XIX vek :sm004:.
-
Mogu samo da zamislim prizor :hair:
-
Cek, cek jel ste vi to macak-roadom isli? :D
-
Pa naravno :yay:. Eno objasnjenja na predhodnoj strani :sm011:.
-
putni problemi
Na našem današnjem inicijativnom sastanku sa Načelnikom Policijske stanice u Knjaževcu, obećano nam je da će Mup dati zvanične odgovore na sva vaša pitanja oko problema na deonici puta Kalna - Stara planina.Konferencija za štampu se očekuje početkom naredne nedelje..u međuvremenu spremite pitanja i dostavite ih našoj redakciji ....
-
To je relativno dobra deonica. Ima par problema: kuca na sred puta, neasvaltirana deonica ispred hotela tj. deonica od Konjarnika do hotela, krivina i most gde je bugarin preleteo most u subotu i eventualno prosirenje tog dela puta kao i postavljanje mreza na mestima gde se desavaju odroni i kamenje na putu. Ako se setim jos nesto pisacu. Za sada mi ne pada na pamet.
A mislim da ovo nije bilo ovde:
http://knjazevackevesti.blogspot.com...%8Dke+vesti%29
Ja ga video u subotu kad sam bio. Kao sto pise, selo Janja, preleteo most i u reku. Kad sam se vracao video sam da su ga stavili na kamion. Nadam se da nema povredjenih. Nista ne pise u tekstu. Ali ko ne zna zeznuta krivina. Sa druge strane pitanje je sta se tu desilo cim su mu pisali opomenu za neprilagodjenu brzinu.
-
GRADI SE PUT OD PIROTA
DO Jabučkog ravništa i Babinog zuba, sada se stiže iz jedinog mogućeg pravca Kalne. Pre tri godine počela je izgradnja puta iz pravca Pirota, tačnije od sela Cerova. Završetkom ove saobraćajnice, turistički centar koji je atraktivan i tokom leta biće znatno bliži Piroćancima, Nišlijama, Leskovčanima ali i turistima iz okoline Sofije i gostima južno od bugarske prestionice.
izvor http://www.staraplanina-babinzub.inf...put-od-pirota/
-
Jel to put koji treba da povezuje Koridor 10 tj. auto put Nis - Sofija ili je to put od Pirota preko jezera sto se spominje ovde na forumu? Ili je to neki treci put?
-
Piše "od sela Cerova", to je put koji ide preko Temske, ovaj koji trenutno koristimo.