E, sad kad nasi krenu da mere kolko mogu da teraju, bice tu svasta.
Bolje da su ga stavili na crvenoj dubokoj ili Marinim vodama (tu sam uspeo na toj plavoj da nateram 78.3 km/h)
Sad pomislite na crnoj dubokoj brzine.
:sm018:
Pogled za štampanje
A dokle je stigla priča o velikom parkingu ispod Sunčane dolina?
Staneš lepo na očišćen parking i platiš 200 dinara za taj dan a onda uveče izađeš sa nekim, ugrabite mesto i preparkiraš :) Uvek se nađe par slobodnih mesta.
Problem je što lopatari koriste situaciju da kada puno pada i znaju ko ostaje 7 dana (oni uvek pitaju i ti nesvesno odgovoriš) namerno bacaju sneg iza vozila pa te zatrpaju. Onda traže još 400-500 da te odtrpaju.
Što se tiče merenja brzine, praksa je da je to uglavnom ograđen prostor što znači da mora neka šira staza da bude u upotrebi. I ja sam to koristio 2 puta i platio po 5 evra, ne znam da li će se plaćati i kod nas.
Krčmar ne radi već 2-3 dana? Neka 'avarija, ili malko samo piri vetrić mio?
Po ski info-u je radio juče. Kad ne radi obično je zbog vetra.
E baš posle Sretenjskih praznika :)
http://www.skijalistasrbije.rs/stran...ene-ski-karata
Evo ja malopre dosao sa Kopa, skijao juce i prekjuce. Fantasticni dani, sunce grejalo, bez ijednog oblaka. Ali je zato vetar sibao propisno i bilo je jako hladno. Na stazama malo ljudi, doduse ja kao i uvek u 9h sam bio ispred zice, negde oko 11-12 vec polako izlaze, ali opet nema guzvi. Staze perfekt, crna i crvena oko 13h malo iskopane i imalo je hupsera, vreme da se ide na Gobelju koja je fenomenalna tokom celog dana. Danas nisam izlazio na skijanje, mada se i vreme malo pogorsalo....