Poceo sneg pre 3 sata i ne staje. Veje kao lud. :sm018:
Pogled za štampanje
Poceo sneg pre 3 sata i ne staje. Veje kao lud. :sm018:
@ninic
Pogledaj na forumu dosta je pisano o Rtnju, a usput moje vidjenje,ako nisi previse zahtevan po pitanju luksuza svaka preporuka.Vise puta sam bio i porodicno i solo u svim varijantama je bilo :yay:
Jeste uvek, preko dana narocito jer je dobra hrana a jeftina!!!
Rtanj je korektan smestaj, atmosfera je domacinska, i ko nije previse zahtevan, bice mu lepo...
Preko nedelje nema guzve, vikendi su kriticni.
Sto se tice hrane, ona je samo za one sa jakim stomakom, jako se tesko vari :)
Hrana koja ulazi u cenu smestaja je ocajna,ali zato u Odzakliji je skroz druga prica-em ukusno,em jeftino :ok:
Bio gore, utorak i sredu. Krenemo u utorak oko 5 ujutru iz BGD, ono -14, vec na autoputo kod Lapova - 20, udjemo u Krusevac -24, u Brzecu -15, a na Kopu -11 ( i Kamenko Katic bi mi pozavideo na ovom izvestaju), gore malo vetra a sunce przi li przi, staze tvrde odlicne a na Pancicu leda koliko hoces. Juce pre podne sunce bez vetra do nekih 14.30, onda odjednom nestade i krece sneg nosen vetrom. Bilo je dobro bas dobro, nema guzve pogotovo na Gobelji, a da bili smesteni u Kragujevackom odmaralistu, 1520 din, spavanje sa doruckom.
Treba mi savet:
sestru hocu da vodim za 10-tak dana za vreme Sretenjskih praznika na skijanje, pa posto nije skijas a zeli da nauci, da li mi mozete preporuciti neku ski skolu ili ski instruktora i kako se krecu cene
Evo ti link za ski školu koju vodi Gile. Kod njega je pre tri zime učila moja tadašnja devojka a sadašnja supruga. Naredne godine sam vozio par dana ja sa njom i zatim bez ikakvih problema se skijala u Francuskoj po crvenim stazama i sada mogu da kažem da je u potpunisti proskijala. Cena nije bila suviše visoka, ali najbolje da ga kontaktiraš.
http://www.skikop.com/index.php?opti...d=11&Itemid=38