Citas moji misli :) Sam imao isto pitanje :)
Pogled za štampanje
Losa sreca ruski brate , ima sunca na Kopu, i te kako, ali treba i malo srece. Uzgred, februar je obicno suncaniji od januara
Snega trenutno ima više nego dovoljno, najveći problem je vetar koji osim što je neprijatan oduvava sneg sa staza tako da treba juriti sunčane dane jer ga tad obično ima mnogo manje.
Naravno kad je temperatura u plusu ili fali snega prosto ne znam šta je gore, kao kad bi se pitao dal je bolje imati rak ili sidu :)
Ivane, mozes li da zakacis neku sliku te tvoje genijalne ideje za nosac aparata?
Snimci su extra a voleo bih da pokusam i ja da napravim tako nesto.
Ja sam na Kopu od 10. februara, pa ako se eventualno vidimo imas :cug::cug::cug: od mene. pozz
[quote=ftj;64153]Snega trenutno ima više nego dovoljno, najveći problem je vetar koji osim što je neprijatan oduvava sneg sa staza tako da treba juriti sunčane dane jer ga tad obično ima mnogo manje.
Pravo da ti kazem meni odgovara, jer vise volim van staza tamo gde ga ima.
A i sa staza tesko da oduva vetar , vec oni koji mnogo drljaju, oru , tj. koce po stazi.:)
:sm018:
Daj boze za Jahorinu!
Hvala ti puno na trudu.
pozz
Ako računamo da večeras neće biti novog snega, a neće, prema merenjima HidMet-a koja se rade dva puta dnevno, na Kopaoniku je u januaru palo 132cm snega :yay:
[quote=joledj;64156]Ivane, mozes li da zakacis neku sliku te tvoje genijalne ideje za nosac aparata?
Snimci su extra a voleo bih da pokusam i ja da napravim tako nesto.
evo slika.
Da napomenem da je od lastisa i da se siri te je zato tako sitno.
A kada se rasiri onda je nategnuto i fotoaparat je savrseno fiksiran.
Takodje je fiksiran i u lastis torbici na prednjoj strani.Torbica malo manja pa se siri....(takodje usivena za lastis oko grudi)
Sve to iz glave sa fotoaparatom kod krojacice(ipak je brze i lepse na masini siti i to za 300 din.) gotovo za 15 min.
Prostije nije moglo.( malo lici na brus :sm021: , ali se na crnoj jakni jedva i mogao uociti)
Htedoh da napravim i jedan za pancericu i glavu ali nisam imao vremena.
:sm018: