ma šta te boli uvo kakav bi bio, ionako je poslednji :sm022: :D :ok:
Pogled za štampanje
pu pu pu pomeri se sa mesta kakav crni poslednji ;)
mislim je skok sa poslednjeg sprata al doskok jeste na poslednjoj stanici zero ground ;)
na to sam i mislio :D
Frike,
a da ti nama lepo baciš jednu fotkicu te sedmospratne rampe, dok još ima snega na njoj, pa da probamo da iskalkulišemo neki doskok na osnovu nje?
Ima li slike Freak?
Ima li tebe?
www.skimanijaci.com
nema nikoga?
Pozz skimanijacima, a i ostalima. Ovog vikenda idem do kopa, pa me interesuje, jel bio neko gore i kakve su staze?
@bojo: tu smo bre, kako nas nema? :sm006:
@nikkks: juče je jedna ekipa posetila Kop, a i za vikend će biti Manijaka gore, pa ako se ne upoznamo pre, eto prilike...
P.S. Svima koji su nekada današnji Dan proslavljali, SREĆAN PRAZNIK! :dziveli:
Ko se ne seća, slavilo se to onomad, sve u šesnaes'... Ja sam lično ovaj praznik uvek vol'o, iz jednog jedinog razloga – nije se išlo u školu, i to oho-ho dana!:yay: Snega je tada bilo više nego sada (eh, stara dobra...), tako da cenim da bismo sada, e da se nešto ovaj Dan i danas proslavlja, 'ladno imali ferije tamo negde do utorka, 4. decembra... Al' bi to bilo „lomatanja” po Kopaoniku, Jaor'ni il' 'de drugde, od četvrtka do utorka...
BiJo bre, sveCki praznik, a u pravo vreme. Jedino ga nisu voleli prasići, jaganjci i ostala sitnija i krupnija stoka i živina, a iz razloga genocidnih intencija prema istima od strane vaskolike populacije koja je praznik proslavljala, sve sa namerom termičke obrade leševa mrtvijeh životinja u cilju zadovoljavanja primarnih organskih potreba tj. krkanluka...
Anyway, danas je običan radni dan, a ne Dan, tako da... Back to work :couto::awm2:
Ima me ;) zgradu nisam jos uslik'o :)
sad krenula Divca ;) pa radi punom parom :) samo ta para da ne otopi sneg.
U sredu noc bilo -13 na Divci lepota snega dovoljno :) i sve koze na broju
Omanja ekipa manijaka (10ak) trebalo bi da bude na divci u Nedelju tako da svi svi svi na Divcu
yeahhhhhhh
P.S: ekipa od 15ak manijaka je na Jahorini i kako nam javljaju nema dovoljno snega :(
Evo i zgrade ;) mada snega vise nema :) mada dobra je podloga za dasku :) hehe