Sta je Pope kakva je to jakna:mad: :mad:
Pogled za štampanje
Sta je Pope kakva je to jakna:mad: :mad:
evo jos jedna sa Divcibara
Brate zena me je zeznula,hoce kaze jaknu slaze joj se uz pantalone i nisam imao kud....Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Vreme je da opet zapalimo za Pancevo.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pope, koja je cena ski passa na Divcibarama?Citirati:
Ima li svezih informacija u vezi nove staze?
Verovatno se u sredu vidimo u Lestanima:dziveli:
a mozda i na Igristima:ski: .
Jel ovo treba shvatiti da se jakne i ostala oprema moze nabaviti u pancevu pozdravCitirati:
Originalno postavljeno od Misko
Gde si Admine kuco stara?Citirati:
Originalno postavljeno od admin
Cena ski pass-a na Divcibarama je 450 din za 1 dan,a cena najma opreme je od 400-500din,tacnije u prikolici uz put je 500 din i tu iznajmljuju ljudi koji su prvi put na planini,a kod Paje na pocetku ski lifta je 400 din a covek ima najbolju opremu u regionu!
Sto se nove staze tice,zvanicno neradi zbog kako neki gore kazu neresenih imovinsko pravnih odnosa,a vlasnik zemlje i sume su iskljucivo Srbija Sume,tako da i nisam hteo dublje da ulazim u SRPSKA POSLA!
Obavezno da dodjes u sredu,a ako hoces na Igrista molim te da mi javis da bih te na spisak stavio!Pozdrav,POP:dziveli:
Pozdrav za POP-a i kada je zadnji tren za prijavu putnika za Igrista posto imam jos nekih likova zainteresovanih za put ali jos traje frka oko posla mogu li nemogu li:confused:
Mi smo u Pancevu u oktobru kupili 7 jakni i dobili ih po 20E,u decembru smo jedva nasli iste,a sada neznam dali cemo naci iste.Neznam ni po kojoj ceni je mozemo dobiti ako je i nadjemo,jesi li ti zainteresovan Symone?Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Jesam posto od skijaskog odela nemam nista i skijam u prirucnim stvarima spitfajer jakna itd.Citirati:
Pazi ove "manijak" jakne sto smo mi uzeli u pancevu su bruka koliko su dobre! Jakna je topla, jako lepa, ne propusta ni vetar ni kisu, ma extra kao da smo je platili 200 a ne 20evra. Mada ih je sve teze i teze naci. Prosli put smo prevrnuli ceo buvljak da bi ih nasli samo kod jednog prodavca. Jednog kad smo pitali za jakne samo je odmahnuo uplasen glavom (e da imao je masnaju ispod oka) ko zna sta se njemu desilo.Citirati:
Ako ih nadjete zainteresovan sam za jedan komad ako javite kad idete mogu i ja sa vama ako ne smetam
Kao što rekoše, moj dan je bio uglavnom posvećen upoznavanju prikolica sa snegom, tako da sam ja samo šetao opremu gore-dole. No, nije mi žao, jer MANIJACIMA trebaju i naslednici:ok:. Mlađi klinac (5 god.) prvi je put, pod Popovim nadzorom stao na skije (Pope, brate HVALA!!!!), a stariji (8 god.) je na Divčibarama po drugi put probao bord (Bojo, MANIJAČE, pa gde si bio????:mad:), tako da je tata Bata, kao što rekoh, samo šetao opremu. No, u sredu ćemo u generalštabu da se dogovorimo valjda kad će ta oprema ponovo da vidi snega.:yay:
Pozdrav svim MANIJACIMA i forumašima, posebno Đoletu NSW koji se, izgleda, za sve nas provodi po StMoritzu. UDRI ĐOLE, PO***I GI SVI!!!!!
P.S. Nadam se da mene moja jakna čeka!
P.P.S. Pope, alal ti na ASTERIKSU!!!!!:dziveli:
Brate naravno da mozes sto bi smetao,a ako i odem iznenada reci mikoju velicinu nosis pa da mogu da kupim!Hoces li doci u sredu?Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Brate tako je kada su prikolice tu,ali nema veze sto nismo skijali sada zajedno, imamo popravni na Igristima i za skijanje i za "ASTERIXA",pa mora mu se pridruziti i "OBELIX".Sto se male prikolice tice,uskoro ce taj proskijati,pazi sta sam ti rekao,koliko sledeci put kada bude stao na skije taj je zavrsio pricu!Pozdravi prikolice!POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Generale, daj koordinate generalstaba ! :jester:Citirati:
Pazi ovako ja u principu nosim xxl ali mi ponekad odgovara i xl sve zavisi od kroja mada sam sad ugojen 120kg stoka se ugojila ali dolazim u sredu 99% pa cemo se upoznati i videces kako to otprilike izgleda ako ne budes vec isao sutra ili u sredu pre nego sto se vidimo. Pozdrav:ok:Citirati:
Najbolje bi bilo da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bulevara Revolucije oko 18.00 pa da zajedno podjemo u GENERALSTAB!Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Bulevar znam gde je a koja bese ova Ustanicka:confused: .PozdravCitirati:
Veliki pozdrav za SKI MANIJAKE i ocekujte moje skorije prikljucivanje vasoj sjajnoj ekipi...
SKI MANIJACI jesmo i sjajna smo ekipa,pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od BROJ 1
Citirati:
Originalno postavljeno od wolf
Evo slika sa Kopa!
Termin 03. Jan pa na dalje... 95% priroda i sneg, ljudskog roda malo ima :(
Ali tu je Wolf :ok:
Da vidite i njega, posto nisam primetio da se provlaci po slikama koje ste kacili...
http://snowboard.pancevo.org/Kop_Jan2006/
.
Kao tu je i Wolf,a Jovanitzu ne spominjes,a?Kako si druze,bilo bi lepo da se javis da se dogovorimo za sredu,posto se tada vidjamo kod Baneta u General stabu na :cug: i dogovor oko Igrista!Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Flow
Ustanicka je ona sto vezuje Konjarnik sa Bulevarom Revolucije!Citirati:
A da sad znam pa vidimo se onda oko 18h pa da idemo zajedno da ne nisanim gde je mesto okupljanja pozdrav:ok:Citirati:
extra su ti slike....Citirati:
Originalno postavljeno od Flow
Brate,sta da ti kazem...nije me Pop zvao...Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
P.S. nije smeo da se pije nista u nedelju... ma salim se,brate radim u privatnoj firmi...jos sam kao neki sef...ali zato rmbacim kad treba i koliko treba... ima dana,skijacemo...i ucicemo Popa kako se pije...:cug:
Salim se zvao me je ALI NISAM MOGAO DA DODjEM I ZAO MI JEEEEEEEEEE
jos mu papuce samo fale......:) :couto: :dontknow:Citirati:
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete to postati(kad tad),
molio bih vas da sutra kod Bata Baneta donesete novac za IGRISTA kako bi mogao da izvrsim siguran buking.Zelim da nas bude u sto vecem broju i da se lepo provedemo u GENERALSTABU!HVALA i pozdrav svima,POP:dziveli: :cug: :dziveli: :cug: :dziveli:
Pozdravljam sve Manijake i sta reci osim da sam se na Kopu ekstra proveo , pogotovo poslednja tri dana kada je Sunce udarilo a ovi sa Kopa uredili staze tako da sam imao odlicne voznje na crnoj Dubokoj i Gvozdcu dok je i na ostalim stazama bila prava milina voziti. Mogu samo da kazem jos da je svet stvarno mali i da nas ski-manijaka ima svuda ......
ps Flow slike su ekstra :ski:
Crazy, dolazis li veceras
FLOW - slike su ti super!!!!:yay:
Vidim da je bilo i zavlacenja po sumici!!!!!
Jel mogu da dobijem neki savet vezan za staze - idem sledeceg vikenda na Kop ali vec nekoliko godina vozim na Jahorini, plasim se da cu se smoriti od blagih staza.
Gde jedan border moze da uziva u malo agresivnijoj voznji!!!!!
A tek ako ima nesredjenih staza i dubokog snega...:couto::dziveli::cug:
ako veceras ne uspem da dodjem u stab ne zaboravite me za igrista. :obrvajedn
Bela reka 2 definitivno. Staza je extra. I crvena i crna duboka. To je to otprilike. Dubok sneg ces tamo tesko naci, bar ja ne znam gde bi to moglo da se izvozi.Citirati:
Originalno postavljeno od Shaolin
sve nas je vise...bravo!!!Citirati:
Da se ne bi smarao - dodji na DOORMITOR:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Shaolin
Koliko Manijaka dolazi na Zabljak 23eg?
Bilo bi super da se urade i neki originalni duxevi i majice kratkih rukava za Manijake
Citirati:
Originalno postavljeno od daki
E tu si u pravu!!!!
Samo sto mi je Durmitor u planu negde u martu.
Mislim, ne znam samo da li ce biti snega?!?!?! hehehehe
:D
Molim Popa ili nekog ko zna njegov broj moba da mi ga posalje. Da dam lovu ako ima mesta za vikend na Javoru. javite mi na 063 382 881. hvala puno.